PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
NEW HOLLAND TT4.65 HAKKINDA ??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Kutluca28" data-source="post: 1133604" data-attributes="member: 77418"><p>Şu an en fazla 50 saattir.ben traktörü 2016 nin sonunda aldım kapıya bıraktım yurt dışına çıktım ben Almanya'da yaşıyorum traktörü babam kullanıyor.zaten mekanik almamın nedeni de söylediğim gibi firen meselesi idi.babam sadece binek araç olarak kullanıyor şimdi niye aldınız diyecek olursanız önceki traktörüm tente li idi soğukta yağmurda sıkıntı oluyordu 3000 saate çıkmıştı o yüzden değiştirdim. Elektronik olanlar olur ya zorlanır herhangi bir durumda yüklü halde istop etse pedal frrnler tutmuyor vitestede olsa fark rtmiyor resmen boşta sadece umudun elfireni onuda çekme zaman zarfında traktör boşta olmuş oluyor nerde durduracaksin o rampa arazilerde</p><p>Ama altı yıl tt50 kullandım firen harici bi problem yaşamadım firenleride yaptırmıştım hiç bir sıkıntı olmadı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kutluca28, post: 1133604, member: 77418"] Şu an en fazla 50 saattir.ben traktörü 2016 nin sonunda aldım kapıya bıraktım yurt dışına çıktım ben Almanya'da yaşıyorum traktörü babam kullanıyor.zaten mekanik almamın nedeni de söylediğim gibi firen meselesi idi.babam sadece binek araç olarak kullanıyor şimdi niye aldınız diyecek olursanız önceki traktörüm tente li idi soğukta yağmurda sıkıntı oluyordu 3000 saate çıkmıştı o yüzden değiştirdim. Elektronik olanlar olur ya zorlanır herhangi bir durumda yüklü halde istop etse pedal frrnler tutmuyor vitestede olsa fark rtmiyor resmen boşta sadece umudun elfireni onuda çekme zaman zarfında traktör boşta olmuş oluyor nerde durduracaksin o rampa arazilerde Ama altı yıl tt50 kullandım firen harici bi problem yaşamadım firenleride yaptırmıştım hiç bir sıkıntı olmadı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
NEW HOLLAND TT4.65 HAKKINDA ??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt