PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
new holland tt50 turbointercool fiyatı.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 605252" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: new holland tt50 turbointercool fiyatı.</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>ali abicim öncelikle mesajın için çok teşekkür ederim.çok memnun oldum.abi jhondere her yerde olduğu gibi bizim buralarda da çok az.bizim burda traktör ara işlerde ve ilaçlama da kullanılır.hangi traktörün hangi serisi olsa benim işimi görür.jhonderenin servisi ve satıcısı babamın yıllardır dostları.yani servis satış bizim için new holland tan çok daha kolay olacak.ama işte ikinci el piyasası ve piyasada çok oluşu biraz new hollandı ön plana çıkarıyor.gelelim turbo ve intercol meselesine.şahsen newhollandın turbo intercollusundan (tt50den) jhondere (5050) nin sadece turbolusu az yakıyor ve rampada çok çekiyor ise ben jhondereyi isterim.sonuçta bir donanım varsa göstermelik olsun istemem.bunun içinde bir tt 50 ye atacam 4 ton birde jhondere ye atacam 4 ton vuracam rampaya.bide işin şu boyutu var.yıllık 150 saat yaparız.bunun en az 50 saati ilaçlamadır.ilaçlamada da traktör durduğu yerden 600 devirde çalışır.yani aslında hangisi olsa benim işimi 20 yıl masrafsız görür ama işte almışken bir kere alınıyor.tabi bizim buralar dağ tepe olunca da insan hani sıfır alıyorsun olmuşken aynı paraya new holland tt 50 4x2 olacağına jhondere 5050 4x4 olsun istiyor.tabi dedim ya değerli büyüklerimizin fikir ve önerileri benim için emirdir.saygılarımla....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 605252, member: 21790"] [b]Ynt: new holland tt50 turbointercool fiyatı.[/b] ali abicim öncelikle mesajın için çok teşekkür ederim.çok memnun oldum.abi jhondere her yerde olduğu gibi bizim buralarda da çok az.bizim burda traktör ara işlerde ve ilaçlama da kullanılır.hangi traktörün hangi serisi olsa benim işimi görür.jhonderenin servisi ve satıcısı babamın yıllardır dostları.yani servis satış bizim için new holland tan çok daha kolay olacak.ama işte ikinci el piyasası ve piyasada çok oluşu biraz new hollandı ön plana çıkarıyor.gelelim turbo ve intercol meselesine.şahsen newhollandın turbo intercollusundan (tt50den) jhondere (5050) nin sadece turbolusu az yakıyor ve rampada çok çekiyor ise ben jhondereyi isterim.sonuçta bir donanım varsa göstermelik olsun istemem.bunun içinde bir tt 50 ye atacam 4 ton birde jhondere ye atacam 4 ton vuracam rampaya.bide işin şu boyutu var.yıllık 150 saat yaparız.bunun en az 50 saati ilaçlamadır.ilaçlamada da traktör durduğu yerden 600 devirde çalışır.yani aslında hangisi olsa benim işimi 20 yıl masrafsız görür ama işte almışken bir kere alınıyor.tabi bizim buralar dağ tepe olunca da insan hani sıfır alıyorsun olmuşken aynı paraya new holland tt 50 4x2 olacağına jhondere 5050 4x4 olsun istiyor.tabi dedim ya değerli büyüklerimizin fikir ve önerileri benim için emirdir.saygılarımla.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
new holland tt50 turbointercool fiyatı.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt