PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Biçerdöverler
New Holland
Fotoğraflar
New Holland TX 66
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="GÜRKAN" data-source="post: 785414" data-attributes="member: 160"><p><strong>Ynt: New Holland TX 66</strong></p><p></p><p>yorumlar için teşekkürler arkadaşlar makina satılık mı değil mi bilmiyorum. geçen gün benim biçerdöver servisine uğramıştım, ne zaman gelelim bakıma diye, o zaman demiş birkaç makina var sırada, sonra alırız seni. ben de sormuştum neler var diye tx, 8060 ve 8080 demişti. biraz ötede park yerinde duruyordu bunlar, bugun ordan geçerken aklıma geldi gidip baktım. fotograflarını çektim, makinanın çorludan geldiğini biliyorum, büyük ihtimal bakıma gelmiştir. çünkü birkaç senedir çevredeki tx ler buraya geliyor bakıma. usta ayar tutturdu. bu tx in yanındaki 8060 ve 8080 satılık. düşünen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim. 8080 de kıyıcı var, onun resimlerini de çektim bir ara atarım. 8080 e 100 lira, 8060 a da 50 lira diyorlardı en son, hatırladığım kadarıyla.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GÜRKAN, post: 785414, member: 160"] [b]Ynt: New Holland TX 66[/b] yorumlar için teşekkürler arkadaşlar makina satılık mı değil mi bilmiyorum. geçen gün benim biçerdöver servisine uğramıştım, ne zaman gelelim bakıma diye, o zaman demiş birkaç makina var sırada, sonra alırız seni. ben de sormuştum neler var diye tx, 8060 ve 8080 demişti. biraz ötede park yerinde duruyordu bunlar, bugun ordan geçerken aklıma geldi gidip baktım. fotograflarını çektim, makinanın çorludan geldiğini biliyorum, büyük ihtimal bakıma gelmiştir. çünkü birkaç senedir çevredeki tx ler buraya geliyor bakıma. usta ayar tutturdu. bu tx in yanındaki 8060 ve 8080 satılık. düşünen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim. 8080 de kıyıcı var, onun resimlerini de çektim bir ara atarım. 8080 e 100 lira, 8060 a da 50 lira diyorlardı en son, hatırladığım kadarıyla. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Biçerdöverler
New Holland
Fotoğraflar
New Holland TX 66
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt