PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
new holland yedek parça sıkıntısı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="BlueL" data-source="post: 253252" data-attributes="member: 233"><p>herkese merhaba arkadaşlar..</p><p></p><p>traktör alırken ileride yedek parça sıkıntısı çekmemek amacıyla kurumsal kimliğine güvendiğim koç şirketler grubunun bünyesinde bulunan trakmak ın ithal etdiği new-holland t6020 elite modelini tercih etdim..traktörüm 500 saatte iken tedariği çokda zor olmaması gereken bir dişlisini kullanım hatası olmadan kırdı..sonuçta insan yapımı kırılabilir...sorun kırılan parçanın 2 aydır hala gelmemesi..2 ay önce ingiltereden deveye yükleseler yine gelirdi..aslında daha önemlisi koç gurubuna bağlı traktör ithal eden böyle bir firmanın stoklarında bu parçanın olmaması..çiftçilik gibi bi meslekde ve sezonun ortasında traktörünüzün 2 ay boyunca yattığını düşünün..traktör bayilerinin traktörünüzü satın almadan önce yedek parça ve servis ile ilgili sizlere anlattıklarını hatırlayın...şunu söyleyebilirim new-holland trakmak sınıfta kaldı..servis ve yedek parça ile ilgili sizlere söyleyebileceğim tek bir pozitif nokta yokkkk...dile kolay ....2 ay...ve ne zaman geleceği ile ilgili bilgi bile alamıyorum...yedek parça merkezinin telefonuna bile ulaşamıyorum..genel merkez yedek parça merkezinin telefonunu bile veremiyorum...kısacası traktör almadan önce iki kere düşünün..satıcıların renkli sözlerine diil,kullananların sözlerine inanın...tüm çiftçi arkadaşlara slm</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BlueL, post: 253252, member: 233"] herkese merhaba arkadaşlar.. traktör alırken ileride yedek parça sıkıntısı çekmemek amacıyla kurumsal kimliğine güvendiğim koç şirketler grubunun bünyesinde bulunan trakmak ın ithal etdiği new-holland t6020 elite modelini tercih etdim..traktörüm 500 saatte iken tedariği çokda zor olmaması gereken bir dişlisini kullanım hatası olmadan kırdı..sonuçta insan yapımı kırılabilir...sorun kırılan parçanın 2 aydır hala gelmemesi..2 ay önce ingiltereden deveye yükleseler yine gelirdi..aslında daha önemlisi koç gurubuna bağlı traktör ithal eden böyle bir firmanın stoklarında bu parçanın olmaması..çiftçilik gibi bi meslekde ve sezonun ortasında traktörünüzün 2 ay boyunca yattığını düşünün..traktör bayilerinin traktörünüzü satın almadan önce yedek parça ve servis ile ilgili sizlere anlattıklarını hatırlayın...şunu söyleyebilirim new-holland trakmak sınıfta kaldı..servis ve yedek parça ile ilgili sizlere söyleyebileceğim tek bir pozitif nokta yokkkk...dile kolay ....2 ay...ve ne zaman geleceği ile ilgili bilgi bile alamıyorum...yedek parça merkezinin telefonuna bile ulaşamıyorum..genel merkez yedek parça merkezinin telefonunu bile veremiyorum...kısacası traktör almadan önce iki kere düşünün..satıcıların renkli sözlerine diil,kullananların sözlerine inanın...tüm çiftçi arkadaşlara slm [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
new holland yedek parça sıkıntısı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt