PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
New Hollandlar Tatbikatta...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emrah ürgüp" data-source="post: 277316" data-attributes="member: 14710"><p><strong>Ynt: New Hollandlar Tatbikatta...</strong></p><p></p><p>arkadaslar ıkı ay kadar önce td 80nimle traktör sürüyorum tarlam 60 dekar</p><p>neyse bır ıkı cızı döndüm bıde baktım kı tümosancılar traktör denemek için tırlarla durdular yanım da hepsınde de pulluk var dedıler bız deneme yapacaz musaden varmı ooooo nedemek kardes dedım</p><p>ve girdık tarlaya 5 tumosan bıde ben altı tarktör 3 tumosanda 5li14 bende 5 12lı gerı kalanlarda ıse 4lü 14lü takılı 45 dakıkada 60 dekar finiş </p><p>adamlarda memnun oldu bende cok memnun oldum</p><p>yanı aynn bu vıdeo gibi oldu belesten tarlayı sürdük</p><p>,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emrah ürgüp, post: 277316, member: 14710"] [b]Ynt: New Hollandlar Tatbikatta...[/b] arkadaslar ıkı ay kadar önce td 80nimle traktör sürüyorum tarlam 60 dekar neyse bır ıkı cızı döndüm bıde baktım kı tümosancılar traktör denemek için tırlarla durdular yanım da hepsınde de pulluk var dedıler bız deneme yapacaz musaden varmı ooooo nedemek kardes dedım ve girdık tarlaya 5 tumosan bıde ben altı tarktör 3 tumosanda 5li14 bende 5 12lı gerı kalanlarda ıse 4lü 14lü takılı 45 dakıkada 60 dekar finiş adamlarda memnun oldu bende cok memnun oldum yanı aynn bu vıdeo gibi oldu belesten tarlayı sürdük , [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
New Hollandlar Tatbikatta...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt