PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
NewHolland BC5040HB Bakımda
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bartu" data-source="post: 895381" data-attributes="member: 18947"><p><strong>Ynt: NewHolland BC5040HB Bakımda</strong></p><p></p><p>yıllık bakımda piston söküldü kızaklar ve pistonun burçları değişti, yabaların burçları ve yaba zinciri değişti, baplama grubu elden geçirildi ayarları yapıldı, toplayıcıda sorun yoktu kayışları değiştirilip elden geçirildi.</p><p>pistonun amacı yol konumundan tarla konumuna geçişi piston sağlayacak açıp kapamalarda tekerleğin önüne taş yada takoz koymadan makine olduğu yerde açıp kapanabilecek.</p><p>sağol Erkan, balya işini severek yapıyorum, makineyide kendim kullandığımdan bakımınıda özenle yaptık.</p><p>sağol Mehmet abi.</p><p>sağol Nail abi, bizim tarlalar genelde düzlük abi açıp kapamada sorun yaşıyordum, pistonu Paksanda kit halinde almış usta renkte tabi turuncu...newholland 0 makinelere hala piston takmıyorlar, ustada zaten paksan, agritürk ve galignani servisi.</p><p>sağol İsmail....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bartu, post: 895381, member: 18947"] [b]Ynt: NewHolland BC5040HB Bakımda[/b] yıllık bakımda piston söküldü kızaklar ve pistonun burçları değişti, yabaların burçları ve yaba zinciri değişti, baplama grubu elden geçirildi ayarları yapıldı, toplayıcıda sorun yoktu kayışları değiştirilip elden geçirildi. pistonun amacı yol konumundan tarla konumuna geçişi piston sağlayacak açıp kapamalarda tekerleğin önüne taş yada takoz koymadan makine olduğu yerde açıp kapanabilecek. sağol Erkan, balya işini severek yapıyorum, makineyide kendim kullandığımdan bakımınıda özenle yaptık. sağol Mehmet abi. sağol Nail abi, bizim tarlalar genelde düzlük abi açıp kapamada sorun yaşıyordum, pistonu Paksanda kit halinde almış usta renkte tabi turuncu...newholland 0 makinelere hala piston takmıyorlar, ustada zaten paksan, agritürk ve galignani servisi. sağol İsmail.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
NewHolland BC5040HB Bakımda
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt