PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Newholland Kullanıcılarının Muhabbet Köşesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 696530" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Newholland Kullanıcılarının Muhabbet Köşesi</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>şunu söleyim ben tt55i alırken gözüm 55-56yada gitmedi degil sonuçta elimde 96yılında sıfır aldıgımız 55-56 var ve 1988de sıfır aldıgımız bir</p><p> 55-46da vardı 1996da satmıştık</p><p>neyse işte 55-56nın fiyatı yaklaşık 3binlira pahalıydı hiçbir artısı yoktu bende tt55 aldım nasılsa elimde birtane 55-6 var diye yoksaben tt modellerin eskidenki fiyatlarını pek bilmiyorum ozamanalr pekde ilgilenmedim açıkçası</p><p>güç konusundada diger meseajımdada belirttigim gibi elimde ki 55-56dan azbir farkı var</p><p>abartılı bir ffark yok oda 55-56nın modelinin düşüklügü turbosuz intercoolersiz olmasından olabilir</p><p>yoksa ben mfde kullandım 1992de sıfır 240 aldık 1998 satıp tekrar sıfır 240aldık enson 2010da o 240ıda satıp td65d dt aldımda mfden kurtuldum açıkçası sevemedim gitti mfyi sırf 240 yüzünden ama şuda var ara işleri için ayak işleri içinde hakkını yiyemem 240ın</p><p>yoksa fent veya deutz kullanmadım hayranlıkda duymuyorum o dedigin 2 markaya karşı ama şunu söyleyebilirim bu dedigin 2 markayı hatta içine mfyide katarsak 3 markayı yakın zamanda veya çiftçilik hayatımda almayıda düşünmüyorum şarlarım uygun olsada henüz fent için erken digerleride iyi traktör ama onlarında henüz türkiye şartlarında çok yol kattetmesi lazım avrupai traktörler henüz bize uygun degil</p><p></p><p></p><p></p><p>torktan kastım eski ve yeni ttleri kıyaslamak için söylemedim bendeki 1996model 55-56 ile 2013 model tt55 arasında tork kıyaslamasını kastetttim düşük model ttler hakkında bilgim yok</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 696530, member: 33118"] [b]Ynt: Newholland Kullanıcılarının Muhabbet Köşesi[/b] şunu söleyim ben tt55i alırken gözüm 55-56yada gitmedi degil sonuçta elimde 96yılında sıfır aldıgımız 55-56 var ve 1988de sıfır aldıgımız bir 55-46da vardı 1996da satmıştık neyse işte 55-56nın fiyatı yaklaşık 3binlira pahalıydı hiçbir artısı yoktu bende tt55 aldım nasılsa elimde birtane 55-6 var diye yoksaben tt modellerin eskidenki fiyatlarını pek bilmiyorum ozamanalr pekde ilgilenmedim açıkçası güç konusundada diger meseajımdada belirttigim gibi elimde ki 55-56dan azbir farkı var abartılı bir ffark yok oda 55-56nın modelinin düşüklügü turbosuz intercoolersiz olmasından olabilir yoksa ben mfde kullandım 1992de sıfır 240 aldık 1998 satıp tekrar sıfır 240aldık enson 2010da o 240ıda satıp td65d dt aldımda mfden kurtuldum açıkçası sevemedim gitti mfyi sırf 240 yüzünden ama şuda var ara işleri için ayak işleri içinde hakkını yiyemem 240ın yoksa fent veya deutz kullanmadım hayranlıkda duymuyorum o dedigin 2 markaya karşı ama şunu söyleyebilirim bu dedigin 2 markayı hatta içine mfyide katarsak 3 markayı yakın zamanda veya çiftçilik hayatımda almayıda düşünmüyorum şarlarım uygun olsada henüz fent için erken digerleride iyi traktör ama onlarında henüz türkiye şartlarında çok yol kattetmesi lazım avrupai traktörler henüz bize uygun degil torktan kastım eski ve yeni ttleri kıyaslamak için söylemedim bendeki 1996model 55-56 ile 2013 model tt55 arasında tork kıyaslamasını kastetttim düşük model ttler hakkında bilgim yok [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Newholland Kullanıcılarının Muhabbet Köşesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt