PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
newholland t4030 yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sinan1" data-source="post: 975763" data-attributes="member: 4882"><p>arkadaşlar cümleten S.A bayadır foruma giremiyorum forumu araştırdım fakat t4030 konusunda pek net bi bilgi yok teknik bilgi yakıt konusunda bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur </p><p></p><p>75 bg traktör düşünüyoruz tek traktör olarak kullanıcaz topragımız taşlı 75 56s ve td 75 baktık fakat fiyatlar bize göre biraz pahalı geldi td 80 uygun gibi ama 3 silindir olması bizi biraz korkutuyo köyümüzde 70 80 tümosan war 4 lü 11 tabak kullanıyo dekarda yaklaşık 1.5 litre dedi köydeki diger 75bg çifçeker traktörlerde aşa yukarı 4 12 ünlü 750 800 kg pulluklardan kullanıyo td 80 alsak 75 bg traktörü aratırmı ? yakıtı nasıl olur </p><p>konuya vakit ayıran arkadaşlara teşekkür ederim iyi akşamlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sinan1, post: 975763, member: 4882"] arkadaşlar cümleten S.A bayadır foruma giremiyorum forumu araştırdım fakat t4030 konusunda pek net bi bilgi yok teknik bilgi yakıt konusunda bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur 75 bg traktör düşünüyoruz tek traktör olarak kullanıcaz topragımız taşlı 75 56s ve td 75 baktık fakat fiyatlar bize göre biraz pahalı geldi td 80 uygun gibi ama 3 silindir olması bizi biraz korkutuyo köyümüzde 70 80 tümosan war 4 lü 11 tabak kullanıyo dekarda yaklaşık 1.5 litre dedi köydeki diger 75bg çifçeker traktörlerde aşa yukarı 4 12 ünlü 750 800 kg pulluklardan kullanıyo td 80 alsak 75 bg traktörü aratırmı ? yakıtı nasıl olur konuya vakit ayıran arkadaşlara teşekkür ederim iyi akşamlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
newholland t4030 yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt