PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
NewHolland t4040 veya t4050
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci33" data-source="post: 1093328" data-attributes="member: 56425"><p>Bende oradan aldım johndeeremi. 4050 oradaki 75000 istiyorlar 2009 galiba. Geçen sene kırklarelinde vardı komşu köyden bir kardeşimiz aldı sanırım o da buraya üye. Eğer imkanın varsa 4050 den şaşma. Manyak bir makina ufacık duruyor ama çok güçlü. Bizim köyde 2 tane var. Volkan tarımı Müdürleri yada satış sorumlusu kır saçlı bir adam var o biraz gıcık. Ama patronları 10 numara adam. 2-3 lira rahat düşer. Benim traktör 640 tı 76 biliyoruz modelini. Konuştuk anlaştık geldiler gördüler fiyat biçtiler gittik devir yaptık döndük geliyoruz mutlu mutlu akşam getirecekler motoru. aradı o sorumlu 75 modelmiş sizin moto dedi. Üstüne daha 5 verceksiniz dedik vallahi yok veremeyiz moraller sıfır. Adam da demesin mi dolandırdınız bizi diye. Babamla tartışıyoruz 75 miş vs diye. Dedim dönelim adamlara satışı iptal edip masrafları biz karşılayalım. Herkes kendi yoluma baksın. Amcam da yanımızda oradan 4 tane motora aracılık yapmıştı. Amcamın telefon çaldı. Patron arıyor amcama soruyor işin aslını. Amcamda biz dolandırıcı değiliz arkadaş döndük geliyoz işlemlere başlayın masrafları karşılayacağız dedi. Patron birden kardeşim o sizin probleminiz değil siz rahatınıza bakın açsaymışlar gözlerini akşama motorunuz gelecek canınız sağolsun dedi ve kapattı. Çok mutlu oldum o gün. Gerçekten de daha bir 5 lik çıkaramazdım. Biraz uzun oldu kusura bakmayın anısı geldi aklıma paylaşayım dedim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci33, post: 1093328, member: 56425"] Bende oradan aldım johndeeremi. 4050 oradaki 75000 istiyorlar 2009 galiba. Geçen sene kırklarelinde vardı komşu köyden bir kardeşimiz aldı sanırım o da buraya üye. Eğer imkanın varsa 4050 den şaşma. Manyak bir makina ufacık duruyor ama çok güçlü. Bizim köyde 2 tane var. Volkan tarımı Müdürleri yada satış sorumlusu kır saçlı bir adam var o biraz gıcık. Ama patronları 10 numara adam. 2-3 lira rahat düşer. Benim traktör 640 tı 76 biliyoruz modelini. Konuştuk anlaştık geldiler gördüler fiyat biçtiler gittik devir yaptık döndük geliyoruz mutlu mutlu akşam getirecekler motoru. aradı o sorumlu 75 modelmiş sizin moto dedi. Üstüne daha 5 verceksiniz dedik vallahi yok veremeyiz moraller sıfır. Adam da demesin mi dolandırdınız bizi diye. Babamla tartışıyoruz 75 miş vs diye. Dedim dönelim adamlara satışı iptal edip masrafları biz karşılayalım. Herkes kendi yoluma baksın. Amcam da yanımızda oradan 4 tane motora aracılık yapmıştı. Amcamın telefon çaldı. Patron arıyor amcama soruyor işin aslını. Amcamda biz dolandırıcı değiliz arkadaş döndük geliyoz işlemlere başlayın masrafları karşılayacağız dedi. Patron birden kardeşim o sizin probleminiz değil siz rahatınıza bakın açsaymışlar gözlerini akşama motorunuz gelecek canınız sağolsun dedi ve kapattı. Çok mutlu oldum o gün. Gerçekten de daha bir 5 lik çıkaramazdım. Biraz uzun oldu kusura bakmayın anısı geldi aklıma paylaşayım dedim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
NewHolland t4040 veya t4050
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt