PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
NEWHOLLAND T7070
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mesuteker" data-source="post: 711118" data-attributes="member: 2945"><p><strong>Ynt: NEWHOLLAND T7070</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>hemşerim ama bu senin düşüncen mesala bizim beldede yaylacılık var hayvanı olan yaylaya cıkıyor yer yurt tutuyor kendisine göre.Köyden biri bırak hayvanını götürmeyi gezmeye bile gitse tapulu arazisi gibi sahip cıkıyor döğüş kavga anlıcan benim hayvanım yok ama odağda benİmde çocuklarımında hakkı var kimin malını kimle paylaşmıyor benim çocuklarım hayvancılık yapacak deil banada ağaç lazım su lazım temiz hava lazım nasıl olcak 20 30 kişi hayvan otlatıyor diye ağaç dikilmiyecekmi olanıda keselim ozaman. Bizim beldede 2000-2500 nufus var toplasan 20-30 kişide hayvan var oda 250-300 nufus eder.yani dağa ağç dikilmesinin 250-300 kişiye zararı dokunabilir ama geri kalan 2000 kişiye faydası olacaktır onlarıda düşünmek lazım hayvancılık dağda hayvan gütmekle olmaz zaten dağ 1-2 km uzaklıkta git gel hayvanların anası ağlıyor heryerde su yok.toplasan 2 ay sürmez dağda otlatma 2ay sonra arazide güdülür kusura bakmada 2 ay için onca insanın 12 ayından vazgeçirilemez benim düşüncem bu arkadaş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mesuteker, post: 711118, member: 2945"] [b]Ynt: NEWHOLLAND T7070[/b] hemşerim ama bu senin düşüncen mesala bizim beldede yaylacılık var hayvanı olan yaylaya cıkıyor yer yurt tutuyor kendisine göre.Köyden biri bırak hayvanını götürmeyi gezmeye bile gitse tapulu arazisi gibi sahip cıkıyor döğüş kavga anlıcan benim hayvanım yok ama odağda benİmde çocuklarımında hakkı var kimin malını kimle paylaşmıyor benim çocuklarım hayvancılık yapacak deil banada ağaç lazım su lazım temiz hava lazım nasıl olcak 20 30 kişi hayvan otlatıyor diye ağaç dikilmiyecekmi olanıda keselim ozaman. Bizim beldede 2000-2500 nufus var toplasan 20-30 kişide hayvan var oda 250-300 nufus eder.yani dağa ağç dikilmesinin 250-300 kişiye zararı dokunabilir ama geri kalan 2000 kişiye faydası olacaktır onlarıda düşünmek lazım hayvancılık dağda hayvan gütmekle olmaz zaten dağ 1-2 km uzaklıkta git gel hayvanların anası ağlıyor heryerde su yok.toplasan 2 ay sürmez dağda otlatma 2ay sonra arazide güdülür kusura bakmada 2 ay için onca insanın 12 ayından vazgeçirilemez benim düşüncem bu arkadaş. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
NEWHOLLAND T7070
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt