PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
Newholland TD Serisi (ilk çıkan 65,75,85,95) ait tanıtım broşürü ve teknik bilgileri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="arapörenli" data-source="post: 1059866" data-attributes="member: 28148"><p><strong>Cevap: Newholland TD Serisi (ilk çıkan 65,75,85,95) ait tanıtım broşürü ve teknik bil</strong></p><p></p><p>Ismail merak etmiyorum kalsin o seriler.2003 un eylulunde td 95 aldik 2006 haziranda sattik 75 same aldik.ayni ekipmanlar ayni performan cok daha az yakit.o beyaz kusakli seriler 5 para etmez.2 kere tarlaya git gel 1 canta mazot bi depoyla 30 dekari anca surer.sattikta kurtulduk.samenin geldiginde olctuk ayni yolu gidip geldiler.td 6.5 7 litre arasi yakti same 4.5 litre tamamladi ve same daha cabuk geldi.yol asfalt motorlar tam gaz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="arapörenli, post: 1059866, member: 28148"] [b]Cevap: Newholland TD Serisi (ilk çıkan 65,75,85,95) ait tanıtım broşürü ve teknik bil[/b] Ismail merak etmiyorum kalsin o seriler.2003 un eylulunde td 95 aldik 2006 haziranda sattik 75 same aldik.ayni ekipmanlar ayni performan cok daha az yakit.o beyaz kusakli seriler 5 para etmez.2 kere tarlaya git gel 1 canta mazot bi depoyla 30 dekari anca surer.sattikta kurtulduk.samenin geldiginde olctuk ayni yolu gidip geldiler.td 6.5 7 litre arasi yakti same 4.5 litre tamamladi ve same daha cabuk geldi.yol asfalt motorlar tam gaz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
Newholland TD Serisi (ilk çıkan 65,75,85,95) ait tanıtım broşürü ve teknik bilgileri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt