PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
Newholland TD Serisi (ilk çıkan 65,75,85,95) ait tanıtım broşürü ve teknik bilgileri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1060274" data-attributes="member: 56055"><p><strong>Cevap: Newholland TD Serisi (ilk çıkan 65,75,85,95) ait tanıtım broşürü ve teknik bil</strong></p><p></p><p>Yorum ve görüşler için sağolun arkadaşlar. Bu traktörlerin direksiyonuna en son 2014 Haziranda geçtim. Sarı kuşak TD85'ti. Başka çeşitlerini de kullandım ama şöyledir böyledir diyecek kadar bir kanı sahibi olamadım. Bunların çıktığı yıllar benim çocukluk yıllarımın sonuydu. Hatırladığım o yıllarda çiftçekerler yeni yeni piyasada yayılıyordu. Şimdiki çok satan markalar piyasada yoktu ya da olanlara talep azdı. Piyasa çiftçeker olarak MF-NH hakimiyeti altındaydı. 10 yıldan fazla süredir broşür ben de. Fazla inceleme şansım olmamıştı teknik bilgileri. Hep beraber inceleyelim dedim. Geçen aylarda forumdan bir arkadaş TD95'in İveco motorlu olduğunu yazmıştı, ben ise TTF motorlu olduğunu düşünüp yanıldığını söylemiştim. Broşüre bakınca kendimin yanıldığını anladım. Arkadaşın ismi hatırımda değil ama yine de kendisinden özür diliyorum. </p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Bunların kullanıcıları yakıtından rahatsızdı abi. Açıkçası 66 serisi Fiatlardan sonra biraz hayal kırıklığı yarattı kullanıcılara. İlk çıktığı yıllarda sıfır alıp ta kısa sürede değiştirenler de oldu bizim taraflarda. Halen 2. el olarak alan az. </p><p></p><p></p><p>Bunlardan birkaç farklı model kullanan bir abi Turbo 65'in turbosuz 75'ten üstün olduğunu hatta turbo 65'in turbosuz 85'e kafa tutabileceğiniz söylemişti. Turbosuz 65 ile 85'in arasındaki tork farkının sadece 53nm olduğunu düşünürsek turbolu bir 65'in rahatlıkla bu 53nm farkı kapatabileceğini düşünüyorum. 60hp-65hp fazla fark edeceğini sanmam 3 silindirde. Turbo ve intercooller motorun canıdır..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1060274, member: 56055"] [b]Cevap: Newholland TD Serisi (ilk çıkan 65,75,85,95) ait tanıtım broşürü ve teknik bil[/b] Yorum ve görüşler için sağolun arkadaşlar. Bu traktörlerin direksiyonuna en son 2014 Haziranda geçtim. Sarı kuşak TD85'ti. Başka çeşitlerini de kullandım ama şöyledir böyledir diyecek kadar bir kanı sahibi olamadım. Bunların çıktığı yıllar benim çocukluk yıllarımın sonuydu. Hatırladığım o yıllarda çiftçekerler yeni yeni piyasada yayılıyordu. Şimdiki çok satan markalar piyasada yoktu ya da olanlara talep azdı. Piyasa çiftçeker olarak MF-NH hakimiyeti altındaydı. 10 yıldan fazla süredir broşür ben de. Fazla inceleme şansım olmamıştı teknik bilgileri. Hep beraber inceleyelim dedim. Geçen aylarda forumdan bir arkadaş TD95'in İveco motorlu olduğunu yazmıştı, ben ise TTF motorlu olduğunu düşünüp yanıldığını söylemiştim. Broşüre bakınca kendimin yanıldığını anladım. Arkadaşın ismi hatırımda değil ama yine de kendisinden özür diliyorum. Bunların kullanıcıları yakıtından rahatsızdı abi. Açıkçası 66 serisi Fiatlardan sonra biraz hayal kırıklığı yarattı kullanıcılara. İlk çıktığı yıllarda sıfır alıp ta kısa sürede değiştirenler de oldu bizim taraflarda. Halen 2. el olarak alan az. Bunlardan birkaç farklı model kullanan bir abi Turbo 65'in turbosuz 75'ten üstün olduğunu hatta turbo 65'in turbosuz 85'e kafa tutabileceğiniz söylemişti. Turbosuz 65 ile 85'in arasındaki tork farkının sadece 53nm olduğunu düşünürsek turbolu bir 65'in rahatlıkla bu 53nm farkı kapatabileceğini düşünüyorum. 60hp-65hp fazla fark edeceğini sanmam 3 silindirde. Turbo ve intercooller motorun canıdır.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
Newholland TD Serisi (ilk çıkan 65,75,85,95) ait tanıtım broşürü ve teknik bilgileri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt