PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
NEWHOLLAND TD65D 5/13 NO TURAN PULLUK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="atılgan aysul" data-source="post: 761899" data-attributes="member: 48087"><p><strong>Ynt: NEWHOLLAND TD65D 5/13 NO TURAN PULLUK</strong></p><p></p><p>ben eskişehirde yapılan bir araştırma okumuştum araştırmada mart ayındaa tarlayı 15 cm sürümde verim yüzde yüz 10 cm mart ayında sürümde kır için yüzde 105 taban için yüzde 91 olmuş nisan ayında yüzde 5 puan artıyor 20cm sürümde mart ayında kır için yüzde 98 taban için 96 olmuş tavda güz nadası içinde 15cm taban yüzde 130 artmış kır yüde 97 10 cm içinde taban yüzde 137 kır yüzde 97 olmuş ve güzde diskaro yapmışlar verimde azalma olmuş harmandan hemen sonra aktarma içinde kırda düşme taban az bir artış olmuş ve buğday verimi artırmak içinde 1 ton saman ve 20kg sülfat verimde yüzde 160 olumlu olmuş</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="atılgan aysul, post: 761899, member: 48087"] [b]Ynt: NEWHOLLAND TD65D 5/13 NO TURAN PULLUK[/b] ben eskişehirde yapılan bir araştırma okumuştum araştırmada mart ayındaa tarlayı 15 cm sürümde verim yüzde yüz 10 cm mart ayında sürümde kır için yüzde 105 taban için yüzde 91 olmuş nisan ayında yüzde 5 puan artıyor 20cm sürümde mart ayında kır için yüzde 98 taban için 96 olmuş tavda güz nadası içinde 15cm taban yüzde 130 artmış kır yüde 97 10 cm içinde taban yüzde 137 kır yüzde 97 olmuş ve güzde diskaro yapmışlar verimde azalma olmuş harmandan hemen sonra aktarma içinde kırda düşme taban az bir artış olmuş ve buğday verimi artırmak içinde 1 ton saman ve 20kg sülfat verimde yüzde 160 olumlu olmuş [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
NEWHOLLAND TD65D 5/13 NO TURAN PULLUK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt