PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
newholland td75d mi case 75 maxpro mu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="halildemirelli" data-source="post: 987890" data-attributes="member: 59622"><p><strong>Ynt: newholland td75d mi case 75 maxpro mu?</strong></p><p></p><p> selam kardesim yorumlar asagi yukari ayni herkes kullandgni savunuyor.bende td 75d var 2013 kasimda aldik garantisi bugunlerde bitmek uzere.2 yildr kullaniyorz suanda 1360 saatte.tek bi sorun bile yasamadim.traktorlerde bolgesellik onemli.ornegin deuthz dunya markasi ama bizim bolgemizde hic yok diyebilirim case de oyle.ama new holland cok ve satiyorm dediginde case den daha iyi piyasasi var.biz traktoru 71.5 bin tl yealdik dun degistrdk td 110 d le 70 bin saydilar(buarada bizim traktor golgelikli) yani bana gore deger kaybetmedi.case olsa 55 bini gecmezdi diye dsnuyorm.keske 2.el dusunsen bizim motoru verirdk ama tabi kabin klima dusunmuyosan.hayirlisi olsun diyelim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="halildemirelli, post: 987890, member: 59622"] [b]Ynt: newholland td75d mi case 75 maxpro mu?[/b] selam kardesim yorumlar asagi yukari ayni herkes kullandgni savunuyor.bende td 75d var 2013 kasimda aldik garantisi bugunlerde bitmek uzere.2 yildr kullaniyorz suanda 1360 saatte.tek bi sorun bile yasamadim.traktorlerde bolgesellik onemli.ornegin deuthz dunya markasi ama bizim bolgemizde hic yok diyebilirim case de oyle.ama new holland cok ve satiyorm dediginde case den daha iyi piyasasi var.biz traktoru 71.5 bin tl yealdik dun degistrdk td 110 d le 70 bin saydilar(buarada bizim traktor golgelikli) yani bana gore deger kaybetmedi.case olsa 55 bini gecmezdi diye dsnuyorm.keske 2.el dusunsen bizim motoru verirdk ama tabi kabin klima dusunmuyosan.hayirlisi olsun diyelim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
newholland td75d mi case 75 maxpro mu?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt