PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Newholland td85 hakkında..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 70649" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: Newholland td85 hakkında..</strong></p><p></p><p>arkadaslar verdiginiz bilgiler ve yorumlar için tesekkur ederim.. lastikler yeni.. ben de patinajın motorun cok guçlu oldugundan dolayı oldugunu sanıyorum ön agırlıkları cıkardık traktöru tutmasın diye cıkarınca biraz fark etti kulivatörde ön agırlıklar biraz tutuyodu arka agırlıklar tam ama bilmiyorum arkaya yine ilave yapabiliriz tarktör iş görunuyor ama dedigim gibi bazen hasta ediyor cok patinaj ediyor yani traktörun motor gucunden yana sorunyok ama patinaj ettigi için cekmiyor traktöru cok zıplatıyor patinaj ederken kabin ucacak gibi oluyor bizim oraların topragıda biraz serttir. poyrazlı haklısın bencede cok dogru tespitte bulundun..</p><p>bu arada arkadas hiç bi marka babamızın malı dil hepimiz bi dunya para dökup alıyoruz aldıktan sonra onları cocugumuz gibi koruyup hatalarını örtmenin anlamıyok ben hatası neyse söylerim zaten bi benim lafımlada piyasası falan düşmez cogu kimse traktörun hastası olmuş marka nolursa olsun o markayı alıyor..</p><p>bizde şuanda ikitane traktör var biri td85 biride 640 fiat.. kuzeniminde same explorer85 i ve bide eski bi üniversal traktöru var 650m biz bu 4 traktörle iş yapıyoruz..herbirinin iyi ve kötu yönleri var..</p><p></p><p>sonucta ben şuan traktörmun iyi ve kötu yönlerini söyluyorum acıkacı kötu yönüne care arıyorum daha tecrubeli ve bilgi sahibi insanlardan. sonucta daha önce td traktörumuz olmadı.. yardımlarınız için tesekkurler..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 70649, member: 2401"] [b]Ynt: Newholland td85 hakkında..[/b] arkadaslar verdiginiz bilgiler ve yorumlar için tesekkur ederim.. lastikler yeni.. ben de patinajın motorun cok guçlu oldugundan dolayı oldugunu sanıyorum ön agırlıkları cıkardık traktöru tutmasın diye cıkarınca biraz fark etti kulivatörde ön agırlıklar biraz tutuyodu arka agırlıklar tam ama bilmiyorum arkaya yine ilave yapabiliriz tarktör iş görunuyor ama dedigim gibi bazen hasta ediyor cok patinaj ediyor yani traktörun motor gucunden yana sorunyok ama patinaj ettigi için cekmiyor traktöru cok zıplatıyor patinaj ederken kabin ucacak gibi oluyor bizim oraların topragıda biraz serttir. poyrazlı haklısın bencede cok dogru tespitte bulundun.. bu arada arkadas hiç bi marka babamızın malı dil hepimiz bi dunya para dökup alıyoruz aldıktan sonra onları cocugumuz gibi koruyup hatalarını örtmenin anlamıyok ben hatası neyse söylerim zaten bi benim lafımlada piyasası falan düşmez cogu kimse traktörun hastası olmuş marka nolursa olsun o markayı alıyor.. bizde şuanda ikitane traktör var biri td85 biride 640 fiat.. kuzeniminde same explorer85 i ve bide eski bi üniversal traktöru var 650m biz bu 4 traktörle iş yapıyoruz..herbirinin iyi ve kötu yönleri var.. sonucta ben şuan traktörmun iyi ve kötu yönlerini söyluyorum acıkacı kötu yönüne care arıyorum daha tecrubeli ve bilgi sahibi insanlardan. sonucta daha önce td traktörumuz olmadı.. yardımlarınız için tesekkurler.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Newholland td85 hakkında..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt