PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Newholland td95 ile fiatagri L95 ve tumosan 90 80 mukayese edermisiniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dolcevita" data-source="post: 220764" data-attributes="member: 1507"><p><strong>Ynt: Newholland td95 ile fiatagri L95 ve tumosan 90 80 mukayese edermisiniz</strong></p><p></p><p> vallaha kardaş cakma cukma idare edecez artık ne yapalım ekmek parası şimdiye kadar bi yeri kırılmadı hidrolikten 1 sene kullandık bakcaz artık bundan sonra ne olur inş yarı yolda koymaz ya bide 70 56 kullandım ben pancar yüklerken avuclamalı veya atmaca kepcede diyorlar onu takmıştım cok zayıf hidrolik kolları koptu 70 66 kollar taktık onada</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dolcevita, post: 220764, member: 1507"] [b]Ynt: Newholland td95 ile fiatagri L95 ve tumosan 90 80 mukayese edermisiniz[/b] vallaha kardaş cakma cukma idare edecez artık ne yapalım ekmek parası şimdiye kadar bi yeri kırılmadı hidrolikten 1 sene kullandık bakcaz artık bundan sonra ne olur inş yarı yolda koymaz ya bide 70 56 kullandım ben pancar yüklerken avuclamalı veya atmaca kepcede diyorlar onu takmıştım cok zayıf hidrolik kolları koptu 70 66 kollar taktık onada [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Newholland td95 ile fiatagri L95 ve tumosan 90 80 mukayese edermisiniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt