PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Newholland td95 ile fiatagri L95 ve tumosan 90 80 mukayese edermisiniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="xdragonx" data-source="post: 243611" data-attributes="member: 1429"><p><strong>Ynt: Newholland td95 ile fiatagri L95 ve tumosan 90 80 mukayese edermisiniz</strong></p><p></p><p>ben 1996 model l95 traktörü açıkcası cok hesaplı aldım traktör alır satarım hesabıma gelirse kullanırım daha önce hiç bilmediğim bir modeldi sadece sunu soyleyeyim memlekete ilk defa ben soktum sadece kış ortasında aldığım için tarlada kullanma fırsatım olmadı bana en cok sorulan soru bu nasıl td 95 kırmızı renkli 7d95 olrmu diye en az 10 kişi sordu bende nasıl olsa kullanan bilir diye internete koydum hemde yuksek bir fiyattan inanmazsınız ama adanadan urfadan ankaradan tekirdağdan 200 ün üzerinde telefon aldım hatta bu siteye bile koydum bir hafta içinde bana en cok sorulan soru düğme varmı idi bende bu traktorden anlamadığımı gelip bakmalarını söyledim ankara sereflikochısardan bir adam yanında 2 ustayla geldi baktılar paramıı verdiler satısını allıp gittiler bende bu paranın uzerıne ekleme yapıp yıne cok hesaplı bulduğum td75d aldım 6 ay internette durdu 3 kişi aradı onlarda fiyat sormak için anlayacağınız basıma bela oldu yuzune bakan cıkmadı zor bela banka kredısıyle sattım pesinatada 1975 model 135 08 blok aldım ama bırde bana sorun ona verdığım parayla 2004-2005 model 2 tane 240s alsaydım ki alınıyordu o zaman 1 ay içinde satardım cunku bizde cok tutulur ve aldığım parayı katlardım ben suna her zaman inanırım ___sen yeterki adını koy cek tezgaha nasıl olsa satılır____bunun tumosu mf si nh si jd si olmaz böylece l95 in bolu ovasındaki karlı macerası 15 gunde bitti</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="xdragonx, post: 243611, member: 1429"] [b]Ynt: Newholland td95 ile fiatagri L95 ve tumosan 90 80 mukayese edermisiniz[/b] ben 1996 model l95 traktörü açıkcası cok hesaplı aldım traktör alır satarım hesabıma gelirse kullanırım daha önce hiç bilmediğim bir modeldi sadece sunu soyleyeyim memlekete ilk defa ben soktum sadece kış ortasında aldığım için tarlada kullanma fırsatım olmadı bana en cok sorulan soru bu nasıl td 95 kırmızı renkli 7d95 olrmu diye en az 10 kişi sordu bende nasıl olsa kullanan bilir diye internete koydum hemde yuksek bir fiyattan inanmazsınız ama adanadan urfadan ankaradan tekirdağdan 200 ün üzerinde telefon aldım hatta bu siteye bile koydum bir hafta içinde bana en cok sorulan soru düğme varmı idi bende bu traktorden anlamadığımı gelip bakmalarını söyledim ankara sereflikochısardan bir adam yanında 2 ustayla geldi baktılar paramıı verdiler satısını allıp gittiler bende bu paranın uzerıne ekleme yapıp yıne cok hesaplı bulduğum td75d aldım 6 ay internette durdu 3 kişi aradı onlarda fiyat sormak için anlayacağınız basıma bela oldu yuzune bakan cıkmadı zor bela banka kredısıyle sattım pesinatada 1975 model 135 08 blok aldım ama bırde bana sorun ona verdığım parayla 2004-2005 model 2 tane 240s alsaydım ki alınıyordu o zaman 1 ay içinde satardım cunku bizde cok tutulur ve aldığım parayı katlardım ben suna her zaman inanırım ___sen yeterki adını koy cek tezgaha nasıl olsa satılır____bunun tumosu mf si nh si jd si olmaz böylece l95 in bolu ovasındaki karlı macerası 15 gunde bitti [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Newholland td95 ile fiatagri L95 ve tumosan 90 80 mukayese edermisiniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt