PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
Newholland tr5.110&td 110
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="asevik" data-source="post: 1372173" data-attributes="member: 80901"><p>Hocam başta iki traktöründe hayırlısı olsun. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Fakat TR5110 hakkında bazı bilgiler vermek istiyorum. Ben 2020nin Ocağında aldım ve şuan 600 saatte traktörün A dan Z ye herşeyi başlı başına bir sorun.Traktörü aldım daha 2 aylık iken TR5 110 larda iyileştirmeye gidildiği ve fabrika tarafından volan kitinin değişmesi gerektiği söylenerek servis tarafından motor paramparça edildi. Sadece benm değil tabi tüm alınan TR5 ler servislerde bölündü. Volan kiti değil tüm hareket grubu komple değişmiş. Çünkü yeni çıkmış bi traktör argesi düzgün yapılmamış ve yerli motora ithal şanzıman kesinlikle uyum sağlamıyor. Motorda sorunlar bittimi hayır tabiki. Şuan traktör 100 saatte 6 litre yağ eksiltiyo. Traktörün heryerinden yağ fışkırıyo. Dangozlarından çok ses geliyor. Şanzımandan gelen sesler sinir bozucu. Tabi arada bir kayış gergisinin çıkıp traktör hararete kalkıp traktörün zarar görmemesi için hiç bir neden kalmıyor.Birde sürekli yanan direksiyon hidrolik yağının azaldığını uyaran ışık hiç sönmüyor.Hiçbir zaman yeni çıkmış bir ürünü almamamız gerektiğini bu traktör çok iyi öğretiyor kullanıcıya.Traktör motor şanzıman uyumsuzluğundan dolayı tam gücünü üretemeyip çekişinden hiç memnun kalmadım.Traktör her 2 ayda bir düzenli bölünmeye devam ediyor . Sorunlar bitmiyor çünkü.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="asevik, post: 1372173, member: 80901"] Hocam başta iki traktöründe hayırlısı olsun. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Fakat TR5110 hakkında bazı bilgiler vermek istiyorum. Ben 2020nin Ocağında aldım ve şuan 600 saatte traktörün A dan Z ye herşeyi başlı başına bir sorun.Traktörü aldım daha 2 aylık iken TR5 110 larda iyileştirmeye gidildiği ve fabrika tarafından volan kitinin değişmesi gerektiği söylenerek servis tarafından motor paramparça edildi. Sadece benm değil tabi tüm alınan TR5 ler servislerde bölündü. Volan kiti değil tüm hareket grubu komple değişmiş. Çünkü yeni çıkmış bi traktör argesi düzgün yapılmamış ve yerli motora ithal şanzıman kesinlikle uyum sağlamıyor. Motorda sorunlar bittimi hayır tabiki. Şuan traktör 100 saatte 6 litre yağ eksiltiyo. Traktörün heryerinden yağ fışkırıyo. Dangozlarından çok ses geliyor. Şanzımandan gelen sesler sinir bozucu. Tabi arada bir kayış gergisinin çıkıp traktör hararete kalkıp traktörün zarar görmemesi için hiç bir neden kalmıyor.Birde sürekli yanan direksiyon hidrolik yağının azaldığını uyaran ışık hiç sönmüyor.Hiçbir zaman yeni çıkmış bir ürünü almamamız gerektiğini bu traktör çok iyi öğretiyor kullanıcıya.Traktör motor şanzıman uyumsuzluğundan dolayı tam gücünü üretemeyip çekişinden hiç memnun kalmadım.Traktör her 2 ayda bir düzenli bölünmeye devam ediyor . Sorunlar bitmiyor çünkü. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
Newholland tr5.110&td 110
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt