PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
Newholland tr5.110&td 110
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baran705" data-source="post: 1372546"><p>Bizim de ocakta yeni ilk cikanlardan alicaktik bayi bizde yok olupta satan varsa alma suanda bir sorun var cozmeye calisiyorlar dedi demekki sorun buymus bizimki suanda tam 100 saate hic bir sorun yaşamadik sadece hidroligin hortumun birleşim yerinden yağ geldi sıktik gevşemişti ve 2 ön camurlukta kirildi neden kirildi bolgemiz cok taşli ve tr5 110 ön lastik cokyuksek bir lastik camurlukta td ile ayni arasindaki boşluk cok az dolayisiyla taş sicriyor veya değiyor taşli tarlaarimizda catladi servis ilk baharda bakimda değiştiricek onun haricinde bir arizasi olmadi bana göre eksileri iceri şanziman sesi hic almiyor cift ceker seside yok ama td den cok fazla motor sesi aliyor bir yalitim olmali ornegin yolda tarlada gidiyorsunuz durup debriyaja bastiniz veya kirmizi işikta debryajdayken ayağiniz surekli pit pit diye ses geliyor cok az bir ses onuda servis devamli yağ pompaliyor ondan oldugunu soyledi normal dedi birde klima filtreleri tr6 gibi olsa daha iyi olurdu bir sıkinti saha klima radyötoru motor rad. Vs bunlar birbirne cok yakin ici ice hic boşluk yok gibi bir şey malesef</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baran705, post: 1372546"] Bizim de ocakta yeni ilk cikanlardan alicaktik bayi bizde yok olupta satan varsa alma suanda bir sorun var cozmeye calisiyorlar dedi demekki sorun buymus bizimki suanda tam 100 saate hic bir sorun yaşamadik sadece hidroligin hortumun birleşim yerinden yağ geldi sıktik gevşemişti ve 2 ön camurlukta kirildi neden kirildi bolgemiz cok taşli ve tr5 110 ön lastik cokyuksek bir lastik camurlukta td ile ayni arasindaki boşluk cok az dolayisiyla taş sicriyor veya değiyor taşli tarlaarimizda catladi servis ilk baharda bakimda değiştiricek onun haricinde bir arizasi olmadi bana göre eksileri iceri şanziman sesi hic almiyor cift ceker seside yok ama td den cok fazla motor sesi aliyor bir yalitim olmali ornegin yolda tarlada gidiyorsunuz durup debriyaja bastiniz veya kirmizi işikta debryajdayken ayağiniz surekli pit pit diye ses geliyor cok az bir ses onuda servis devamli yağ pompaliyor ondan oldugunu soyledi normal dedi birde klima filtreleri tr6 gibi olsa daha iyi olurdu bir sıkinti saha klima radyötoru motor rad. Vs bunlar birbirne cok yakin ici ice hic boşluk yok gibi bir şey malesef [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
Newholland tr5.110&td 110
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt