PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
NEWHOLLAND TT50 İLE PANCARLARI EKİYORUM-SİFTAH BİZDEN BEREKETİ RABBİMDEN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 343927" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: NEWHOLLAND TT50 İLE PANCARLARI EKİYORUM-SİFTAH BİZDEN BEREKETİ RABBİMDEN</strong></p><p></p><p></p><p><strong> Sağol Ali mibzeri geçen yıl aldık sadece kendi yerlerimizi ekiyoruz ayçiçeği,mısır,pancar vs. piyasaya iş yapmadık geçen yıl bu yılda yapmayız herhalde mibzer işi çok önemli,bitkileri ekerken ekimin düzgün yapılması çok önemli başkasına ektiriyorsun adam hızlı 2 ile ekiyor gazada basıyor artık hatamı ararsın pancarda çiftmi ararsın kendimiz kafamıza göre ekiyoruz</strong></p><p></p><p><strong> Eyvallah Ertac, tt50 mandıraya giremiyor batar kalır herhalde kepçelerde 4 çıkış kaldıramazda (traktörler babamın ben şimdilik emaneten kullanıyorum td nin yerini doldururum İNŞALLAH)</strong></p><p></p><p><strong> Teşekkürler,bu gün 40 dekar yer ektim 60-70 dekar pancar ekilecek yer var 15-20 nisan gibi ekeriz herhalde.</strong></p><p></p><p><strong>Teşekkürler STİNE bizede verdiler poları yüksek bir çeşit galiba.</strong></p><p></p><p><strong> Teşekkürler abi</strong></p><p></p><p><strong> Sağolun,İNŞALLAH</strong></p><p></p><p><strong> Eyvallah hocam,bilirim kara mibzerin gahrını çook ektik.(pancar fabrikası özelleşince bölgeden kantar mibzer,şeflik hepsini kaldırdılar)</strong></p><p></p><p></p><p> <strong>Sağol muhtarım ektinmi pancarı ekmediysen gelir tohumlar,bu gün geldi bizimkiler İbrahim agabeyle görüş.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 343927, member: 17222"] [b]Ynt: NEWHOLLAND TT50 İLE PANCARLARI EKİYORUM-SİFTAH BİZDEN BEREKETİ RABBİMDEN[/b] [b] Sağol Ali mibzeri geçen yıl aldık sadece kendi yerlerimizi ekiyoruz ayçiçeği,mısır,pancar vs. piyasaya iş yapmadık geçen yıl bu yılda yapmayız herhalde mibzer işi çok önemli,bitkileri ekerken ekimin düzgün yapılması çok önemli başkasına ektiriyorsun adam hızlı 2 ile ekiyor gazada basıyor artık hatamı ararsın pancarda çiftmi ararsın kendimiz kafamıza göre ekiyoruz[/b] [b] Eyvallah Ertac, tt50 mandıraya giremiyor batar kalır herhalde kepçelerde 4 çıkış kaldıramazda (traktörler babamın ben şimdilik emaneten kullanıyorum td nin yerini doldururum İNŞALLAH)[/b] [b] Teşekkürler,bu gün 40 dekar yer ektim 60-70 dekar pancar ekilecek yer var 15-20 nisan gibi ekeriz herhalde.[/b] [b]Teşekkürler STİNE bizede verdiler poları yüksek bir çeşit galiba.[/b] [b] Teşekkürler abi[/b] [b] Sağolun,İNŞALLAH[/b] [b] Eyvallah hocam,bilirim kara mibzerin gahrını çook ektik.(pancar fabrikası özelleşince bölgeden kantar mibzer,şeflik hepsini kaldırdılar)[/b] [b]Sağol muhtarım ektinmi pancarı ekmediysen gelir tohumlar,bu gün geldi bizimkiler İbrahim agabeyle görüş.[/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
NEWHOLLAND TT50 İLE PANCARLARI EKİYORUM-SİFTAH BİZDEN BEREKETİ RABBİMDEN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt