PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
nh da fren sistemi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="erkut orkal" data-source="post: 292267" data-attributes="member: 1559"><p><strong>Ynt: nh da fren sistemi</strong></p><p></p><p></p><p>masseyi bilmem ama zuha-*-s özellikle fiatın 60-66 70-66 80-66 95-66 serilerinde o olay olmaz ben şahsen 80-66dt ile 3römork buğdayla 15-20 km gibi hızlarda 4x4 e alıp frene sonuna kadar bastım motor zıplaya zıplaya durdu üstelik motor 13-14bin saatte sadece 1kez debriyaj baskı balata değişti rampa aşağı at boşa şanzımanından tık ses gelmez... daha önce 285s 4x4 95 modelinide sıfır alıp kullandık ortalama 20 bin saat kullandık 3kez revizyon oldu 1kez şanzıman komple değişti 2kez debriyaj balatası 1kez fren balataları değişti... *098*-</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erkut orkal, post: 292267, member: 1559"] [b]Ynt: nh da fren sistemi[/b] masseyi bilmem ama zuha-*-s özellikle fiatın 60-66 70-66 80-66 95-66 serilerinde o olay olmaz ben şahsen 80-66dt ile 3römork buğdayla 15-20 km gibi hızlarda 4x4 e alıp frene sonuna kadar bastım motor zıplaya zıplaya durdu üstelik motor 13-14bin saatte sadece 1kez debriyaj baskı balata değişti rampa aşağı at boşa şanzımanından tık ses gelmez... daha önce 285s 4x4 95 modelinide sıfır alıp kullandık ortalama 20 bin saat kullandık 3kez revizyon oldu 1kez şanzıman komple değişti 2kez debriyaj balatası 1kez fren balataları değişti... *098*- [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
nh da fren sistemi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt