PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
NH den 2018' in 6. zammı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 1242753" data-attributes="member: 6"><p>Daha bir hafta olmadı köye TR6.130 aldılardı. 352 Bin TL liste fiyatı demişti sahibi. Aşağı yukarı 14-15 Bin TL gibi bir zam gelmiş. 1 Hafta da ne değişti anlam vermek güç. Zaten Türk Traktör' ün ithal modellerde ki politikasını az çok biliyoruz. Üretimden kalkan modelleri genelde yurt dışından ithal edip satıyorlar. Ya da stok olarak yüklü miktarda alıp bir sonraki sene diğer markalardan ucuz fiyatlı olarak piyasaya sürüyorlar. Şimdi yerli montaj olayı da çıktı. Zaten stokta bu ürünler vardır diye düşünüyorum. Ama zam hep geliyor. Euro düşükken de alınsa yine fiyat artıyor. Yerli modellerde ki rakamlar zaten hiç mi hiç traktörün hakkı değil. Aynı traktörü 5-6 senedir firmalar üretip duruyor. Hiç bir yenilik yok. Ama fiyatlar hep artıyor hep artıyor. Artık hak etmediği rakamların çok çok üstüne çıkmaya başladılar. Şöyle de birşey eklemek istiyorum. İthal modellerde 50 bin tl gibi de bir fiyat düşüşü söz konusu oluyor pazarlıkta. Liste fiyatından 50 bin tl aşağı düştüğünde birde kâr kalıyor satıcıya. Yani garip işler...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 1242753, member: 6"] Daha bir hafta olmadı köye TR6.130 aldılardı. 352 Bin TL liste fiyatı demişti sahibi. Aşağı yukarı 14-15 Bin TL gibi bir zam gelmiş. 1 Hafta da ne değişti anlam vermek güç. Zaten Türk Traktör' ün ithal modellerde ki politikasını az çok biliyoruz. Üretimden kalkan modelleri genelde yurt dışından ithal edip satıyorlar. Ya da stok olarak yüklü miktarda alıp bir sonraki sene diğer markalardan ucuz fiyatlı olarak piyasaya sürüyorlar. Şimdi yerli montaj olayı da çıktı. Zaten stokta bu ürünler vardır diye düşünüyorum. Ama zam hep geliyor. Euro düşükken de alınsa yine fiyat artıyor. Yerli modellerde ki rakamlar zaten hiç mi hiç traktörün hakkı değil. Aynı traktörü 5-6 senedir firmalar üretip duruyor. Hiç bir yenilik yok. Ama fiyatlar hep artıyor hep artıyor. Artık hak etmediği rakamların çok çok üstüne çıkmaya başladılar. Şöyle de birşey eklemek istiyorum. İthal modellerde 50 bin tl gibi de bir fiyat düşüşü söz konusu oluyor pazarlıkta. Liste fiyatından 50 bin tl aşağı düştüğünde birde kâr kalıyor satıcıya. Yani garip işler... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
NH den 2018' in 6. zammı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt