PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
NH t480s 4x4 mi 4x2 mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mhmmtckr55" data-source="post: 1432035" data-attributes="member: 96776"><p>ne iş yapacağomoza bağlı 10 yıla yakın kullandım 48liği canavar gibi patiye vurduğu anlar ve motorun o anki sesleri sizi kendine aşık edebilir ama zorlamaya gelmez çok narin bir yavrudur aslen büyük traktörlerle kıyaslamayın bu bir bahçe traktörü olarak üretilmiş. Bahçe tip deyince bir 35x leyland dan da bahsetmiyoruz tabi takın 3lü pulluğu 4 önde 5 arkada 9lu kazayağı takın takviye 4 e ya da 3 e indiirin çeker iki çekeri bile alır götürür 4-5 ton 2 tekerli 10-15 ton 4 tekerli römork yükleyin taksi gibi çeker. Teknoloji harikası bir traktör ama en başta dediğim gibi ağır işlerde uzun süre kullanılacak bir traktör değil. Zaten motor gücü ağırlığı belli ama sizi asıl sevindirecek kısma geleceğim 4x4 alacak paranız yoksa ve massey ford fiat aynı güçteki eski motorlara para bayılmaktansa saniye düşünmeden alın çünkü YAKITI SÜPER. kokluyor mazotu. 10 yılda 1 traktör parası çıkarır size uzun vadede kullanmayı düşünüyorsanız. Ve temizini alır atarsanız garaja rektefe derdiniz olmaz 1 kere harareti görmedim 10 yılda 2015 taksi çıkması accent blue aldım aylar önce 2. harareti görüşüm. O yüzden temizini bulmak da önemli ancak ucuzunu alırsanız güzel bir bakımla 10 yıl aşırı zorlamadığınız sürece yağını suyunu eksiltmediğiniz sürece sıfır sıkıntıyla sizi memnun eder. Arkadaşlar önyargıları kırın markacılığı geçin her şey parasına göre 1980 model traktörler 100bin lira olmuş mazot dayandıramazsınız her şeyden önce 2010+ motor şanzıman var 240 masseye sırf 3 tane üçgeni var diye bu traktörden daha güçsüz ve daha çok yaktığı halde gidip 50 bin lira daha fazla para verip (şu anki piyasada) almak mantıksız. ben kıyaslamayı da deneyimlerimi de paylaştım. karar sizlerin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mhmmtckr55, post: 1432035, member: 96776"] ne iş yapacağomoza bağlı 10 yıla yakın kullandım 48liği canavar gibi patiye vurduğu anlar ve motorun o anki sesleri sizi kendine aşık edebilir ama zorlamaya gelmez çok narin bir yavrudur aslen büyük traktörlerle kıyaslamayın bu bir bahçe traktörü olarak üretilmiş. Bahçe tip deyince bir 35x leyland dan da bahsetmiyoruz tabi takın 3lü pulluğu 4 önde 5 arkada 9lu kazayağı takın takviye 4 e ya da 3 e indiirin çeker iki çekeri bile alır götürür 4-5 ton 2 tekerli 10-15 ton 4 tekerli römork yükleyin taksi gibi çeker. Teknoloji harikası bir traktör ama en başta dediğim gibi ağır işlerde uzun süre kullanılacak bir traktör değil. Zaten motor gücü ağırlığı belli ama sizi asıl sevindirecek kısma geleceğim 4x4 alacak paranız yoksa ve massey ford fiat aynı güçteki eski motorlara para bayılmaktansa saniye düşünmeden alın çünkü YAKITI SÜPER. kokluyor mazotu. 10 yılda 1 traktör parası çıkarır size uzun vadede kullanmayı düşünüyorsanız. Ve temizini alır atarsanız garaja rektefe derdiniz olmaz 1 kere harareti görmedim 10 yılda 2015 taksi çıkması accent blue aldım aylar önce 2. harareti görüşüm. O yüzden temizini bulmak da önemli ancak ucuzunu alırsanız güzel bir bakımla 10 yıl aşırı zorlamadığınız sürece yağını suyunu eksiltmediğiniz sürece sıfır sıkıntıyla sizi memnun eder. Arkadaşlar önyargıları kırın markacılığı geçin her şey parasına göre 1980 model traktörler 100bin lira olmuş mazot dayandıramazsınız her şeyden önce 2010+ motor şanzıman var 240 masseye sırf 3 tane üçgeni var diye bu traktörden daha güçsüz ve daha çok yaktığı halde gidip 50 bin lira daha fazla para verip (şu anki piyasada) almak mantıksız. ben kıyaslamayı da deneyimlerimi de paylaştım. karar sizlerin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
NH t480s 4x4 mi 4x2 mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt