PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
NH TD 80 e Aldığımız 9 lu çizel
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="steyr5454" data-source="post: 599506" data-attributes="member: 28083"><p><strong>Ynt: NH TD 80 e Aldığımız 9 lu çizel</strong></p><p></p><p>sağol emre tdnin ferformansı bu görmüş olduğun molozluk kesekte 2/2 ile çatıya kadar nerdeyse gömüyorum çekiyor.... nasip olursa daha büyük bir tarlada vidyosunu çekecem o zaman kararı verirsiniz 2/ 2 ile çok rahat gidiyor derin bir şakildeteşekkürler emin evet orta kol uzun biraz ilk taktığımda kısa denedim çizelin önü dalma yapıyor bu sefer bende uzattım böyle sorun yok hem ön taraf kesek toplama yapmıyor o yüzden orta kolu uzattımsağolun teşekkürler.......teşekkürler ömer td 2 nin 2 si ile bahçenin boyuda kısa olduğundan pek hızlanamadım ama 2 /3le denedim gidiyor.yanlız toprak çok sıkı ve sert olduğundan yukarıya atma yapıyor bende 2 /2 ile çektimteşekkür ederim sağolun boş bir vaktimde geniş bir alanda daha güzel kareler çekerim nasipseteşekkürler fiyat bizede alırken uygun geldiği için almıştık zaten ama şu an bu paralara verirlermi bilmem TD nin çekişide bu sertlikteki toprakta 2 nin 2 si ile çektim ama motor çekebildiğince derin bir şekilde teşekkürler sağolun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="steyr5454, post: 599506, member: 28083"] [b]Ynt: NH TD 80 e Aldığımız 9 lu çizel[/b] sağol emre tdnin ferformansı bu görmüş olduğun molozluk kesekte 2/2 ile çatıya kadar nerdeyse gömüyorum çekiyor.... nasip olursa daha büyük bir tarlada vidyosunu çekecem o zaman kararı verirsiniz 2/ 2 ile çok rahat gidiyor derin bir şakildeteşekkürler emin evet orta kol uzun biraz ilk taktığımda kısa denedim çizelin önü dalma yapıyor bu sefer bende uzattım böyle sorun yok hem ön taraf kesek toplama yapmıyor o yüzden orta kolu uzattımsağolun teşekkürler.......teşekkürler ömer td 2 nin 2 si ile bahçenin boyuda kısa olduğundan pek hızlanamadım ama 2 /3le denedim gidiyor.yanlız toprak çok sıkı ve sert olduğundan yukarıya atma yapıyor bende 2 /2 ile çektimteşekkür ederim sağolun boş bir vaktimde geniş bir alanda daha güzel kareler çekerim nasipseteşekkürler fiyat bizede alırken uygun geldiği için almıştık zaten ama şu an bu paralara verirlermi bilmem TD nin çekişide bu sertlikteki toprakta 2 nin 2 si ile çektim ama motor çekebildiğince derin bir şekilde teşekkürler sağolun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
NH TD 80 e Aldığımız 9 lu çizel
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt