PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
NH TD100D mi Tumosan 8195 mi Case JX100 mu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tsakalli" data-source="post: 400788" data-attributes="member: 9202"><p><strong>Ynt: NH TD100D mi Tumosan 8195 mi Case JX100 mu?</strong></p><p></p><p>td 100d ve jx 100 aynı makinalar sadece renkleri farklı fakat fiyat konusunda araştırma iyi yapılmalı.iki yıl önce case jxu 105 aldım.nh t 5060 ile aynı makina idi.sadece fiyat konusunda nh 47500 euro istedi.case ise 45000 euroya mal oldu.üstelik nh bayileri 89 model mf 285 e en fazla 15000 tl fiyat verdiler fakat bir case bayisi traktörüme 20000 tl teklif etti.o yüzden case aldım birde case model olarak daha fazla hoşuma gitti.sonuçta nh ta case de CNH denilen bir grup un ürünü.tümosan 8195 ise bilmiyorum.tümosanlar güçlü traktörler ama gerek teknloji gerekse konfor açısından pek tatmin edici değil.ayrıca arka hidrolikler ve kollar açısından zayıflar.bir şey daha çiftçeker de case ler tek çeker bir traktörün dönüş açısına sahipler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tsakalli, post: 400788, member: 9202"] [b]Ynt: NH TD100D mi Tumosan 8195 mi Case JX100 mu?[/b] td 100d ve jx 100 aynı makinalar sadece renkleri farklı fakat fiyat konusunda araştırma iyi yapılmalı.iki yıl önce case jxu 105 aldım.nh t 5060 ile aynı makina idi.sadece fiyat konusunda nh 47500 euro istedi.case ise 45000 euroya mal oldu.üstelik nh bayileri 89 model mf 285 e en fazla 15000 tl fiyat verdiler fakat bir case bayisi traktörüme 20000 tl teklif etti.o yüzden case aldım birde case model olarak daha fazla hoşuma gitti.sonuçta nh ta case de CNH denilen bir grup un ürünü.tümosan 8195 ise bilmiyorum.tümosanlar güçlü traktörler ama gerek teknloji gerekse konfor açısından pek tatmin edici değil.ayrıca arka hidrolikler ve kollar açısından zayıflar.bir şey daha çiftçeker de case ler tek çeker bir traktörün dönüş açısına sahipler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
NH TD100D mi Tumosan 8195 mi Case JX100 mu?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt