PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
nh td65 lerin hangi modelleri daha iyi yardım?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cazgin0020" data-source="post: 255711" data-attributes="member: 21153"><p><strong>Ynt: nh td65 lerin hangi modelleri daha iyi yardım?</strong></p><p></p><p>2005 den altı turbosuzdur çok yakar der herkez ve oylede 2005 ten sonrası orjinal turbolu yeni sistem vites yerleri falan farklı alacaksan td 65s ler var birde td 65d ler var s olandan al derim biraz daha iyidir ama ikiside mazot düşmanı amcamlarda vardı çok yakıyo diye biz erkunt 70 4wd aldık yakıtının az oldugunu gorunce onlarda aynısından aldılar değiştirdiler ve birde şunu soyleyeyim td 65 tek çekerde 60 66 nın tek çekeri kadar ancadır fiat alacaksan illaki 60 66 lar veya 70 66 lardan al çok saglam dayanıklıdır ve çift devirlilerden al nh ın yeni td tt gibi 4 çekerlerinide tavsiye etmem ama kotulemek gibi olmasın herkezin elindeki kendisine güzeldir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cazgin0020, post: 255711, member: 21153"] [b]Ynt: nh td65 lerin hangi modelleri daha iyi yardım?[/b] 2005 den altı turbosuzdur çok yakar der herkez ve oylede 2005 ten sonrası orjinal turbolu yeni sistem vites yerleri falan farklı alacaksan td 65s ler var birde td 65d ler var s olandan al derim biraz daha iyidir ama ikiside mazot düşmanı amcamlarda vardı çok yakıyo diye biz erkunt 70 4wd aldık yakıtının az oldugunu gorunce onlarda aynısından aldılar değiştirdiler ve birde şunu soyleyeyim td 65 tek çekerde 60 66 nın tek çekeri kadar ancadır fiat alacaksan illaki 60 66 lar veya 70 66 lardan al çok saglam dayanıklıdır ve çift devirlilerden al nh ın yeni td tt gibi 4 çekerlerinide tavsiye etmem ama kotulemek gibi olmasın herkezin elindeki kendisine güzeldir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
nh td65 lerin hangi modelleri daha iyi yardım?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt