PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
nh tt 65 intercooler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alican4177" data-source="post: 408952" data-attributes="member: 29961"><p><strong>Ynt: nh tt 65 intercooler</strong></p><p></p><p><span style="color: blue">Bende 2005 model tt65 tek çeker var, öncesinde 54c vardı. Bakabilirsiniz 2. eli piyasada aranıyor ama diğer modeller kadar bulunmuyor, hatta bikaç zaman önce ilan sitelerinde ve tanıdıklardan falan araştırdım 2.elini bulamadım.. Yani diğer kullanıcılarda benim gibi memnun olsa gerek. Buzamana kadar en ufak dahi sıkıntı yaratmadı, bahçecilik üzere kullanıyorum, bilmiyorum ama kullansam 50 yıl arkama bakmadan kulllanırım. orjinal lastikleri duruyor değiştirmedim, kalın lastikli olması çok hoş. Lastik ara genişliğini dar kullanıyordum fakat toprak sıkışıyo temizliği zor oluyo diye ters çevirip genişlettim, meğer traktör önceden hiç çekmiyomuş, şimdi öyle bir tutunuyor ne patinaj ne bişy haldır haldır sürüyorum. Ben memnunum, herkesinde aldığı traktörden memnun olmasını canı gönülden isterim, tt65ide tavsiye ederim</span></p><p><span style="color: blue"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alican4177, post: 408952, member: 29961"] [b]Ynt: nh tt 65 intercooler[/b] [color=blue]Bende 2005 model tt65 tek çeker var, öncesinde 54c vardı. Bakabilirsiniz 2. eli piyasada aranıyor ama diğer modeller kadar bulunmuyor, hatta bikaç zaman önce ilan sitelerinde ve tanıdıklardan falan araştırdım 2.elini bulamadım.. Yani diğer kullanıcılarda benim gibi memnun olsa gerek. Buzamana kadar en ufak dahi sıkıntı yaratmadı, bahçecilik üzere kullanıyorum, bilmiyorum ama kullansam 50 yıl arkama bakmadan kulllanırım. orjinal lastikleri duruyor değiştirmedim, kalın lastikli olması çok hoş. Lastik ara genişliğini dar kullanıyordum fakat toprak sıkışıyo temizliği zor oluyo diye ters çevirip genişlettim, meğer traktör önceden hiç çekmiyomuş, şimdi öyle bir tutunuyor ne patinaj ne bişy haldır haldır sürüyorum. Ben memnunum, herkesinde aldığı traktörden memnun olmasını canı gönülden isterim, tt65ide tavsiye ederim [/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
nh tt 65 intercooler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt