PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
NH TT Serisi maksimum hiz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 432535" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: NH TT Serisi maksimum hiz?</strong></p><p></p><p>arkadaşalar bu hız ölçümlerinin cogu yanlış onu söyleyeyim ben 40km/h az bi hız degil.. traktör 50 ile gittiği zaman durmasıda yolda tutmasıda hele böle hafif traktörler için cok zor.. 240 hızlı mesela ama yere cok yakın ve lastikleri ufak esneme ve zıplama yaptırmıyor.. kaldıki söz ettiginiz traktörler 50-60bg traktörler bu traktörler rampayı görünce bırakın 40-50 yi 3.vitese en ufak ekipman takılı ilen düşüyorlar.. valtralar ve erkuntlar düzde çok hızlılar gercekten ama rampayı görünce 3.e düşüyorlar.. bunun dışında newhollandlar v.s. 35km/h hızı pek geçemezler diye düşünüyorum hiç ölçmedim .. 640fiatı ölçmüştüm tam 27km/h yapıyordu.. tam bi ölçüm yapın ozaman görüceksiniz ki 40-50km/h hızlar öle az hızlar dil.. 100bg üstü traktörlerde 50-60km/h lar normal olur bi.. yoksa 50-60bg güçündeki traktörlerle ancak inişlerde veya meyilli yollarda son hızı görebilirsiniz sürekli o hızla yol gidilmez...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 432535, member: 2401"] [b]Ynt: NH TT Serisi maksimum hiz?[/b] arkadaşalar bu hız ölçümlerinin cogu yanlış onu söyleyeyim ben 40km/h az bi hız degil.. traktör 50 ile gittiği zaman durmasıda yolda tutmasıda hele böle hafif traktörler için cok zor.. 240 hızlı mesela ama yere cok yakın ve lastikleri ufak esneme ve zıplama yaptırmıyor.. kaldıki söz ettiginiz traktörler 50-60bg traktörler bu traktörler rampayı görünce bırakın 40-50 yi 3.vitese en ufak ekipman takılı ilen düşüyorlar.. valtralar ve erkuntlar düzde çok hızlılar gercekten ama rampayı görünce 3.e düşüyorlar.. bunun dışında newhollandlar v.s. 35km/h hızı pek geçemezler diye düşünüyorum hiç ölçmedim .. 640fiatı ölçmüştüm tam 27km/h yapıyordu.. tam bi ölçüm yapın ozaman görüceksiniz ki 40-50km/h hızlar öle az hızlar dil.. 100bg üstü traktörlerde 50-60km/h lar normal olur bi.. yoksa 50-60bg güçündeki traktörlerle ancak inişlerde veya meyilli yollarda son hızı görebilirsiniz sürekli o hızla yol gidilmez... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
NH TT Serisi maksimum hiz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt