PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
nh verip tümosan almak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YUSUFTUYLUOGLU" data-source="post: 893962" data-attributes="member: 26155"><p><strong>Ynt: nh verip tümosan almak</strong></p><p></p><p>abisi haklısın belkide gerçekten mağdur. .</p><p>ama illallah bu böylemi anlatılır. ..</p><p>bak birinci hata başlangıcı ... diyoki.. işinize gelmedi galiba...</p><p>yaw ne alaka neden işimize gelmesin senin yangının hepimizi yakar..</p><p>sadece dedimki neden işimize gelmesin tümosanın kazandığı para. </p><p>bu forum ahalisinin cebinemi giriyor.. yookkkk e daha ne.</p><p>sonra konuyu ortaya aç. ....</p><p>kalk sonra deki sana ne oluyor... e yapılan yorumlar batacaksa konuyu</p><p>ortaya herkeze açık açma demiiii.</p><p>bende petlastan şikayetçi oldum.. açın konuyu bakın. .. </p><p>petlastan şikayetçi olmayanlara saldırdımmı hayırrrr</p><p>adama niye karnın ağrıyor dedimmi hayırrrr.</p><p>e adam bana diyecekki madem petlası sordun...</p><p>benim fikrimede iyi veya kötü saygı duyacan haklı. .</p><p>şimdi bu... mağdursa herkez yardım ederdi...</p><p>kim ister toprağa ter akıtanın zarar görmesini.. hepimizin kaderi aynı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YUSUFTUYLUOGLU, post: 893962, member: 26155"] [b]Ynt: nh verip tümosan almak[/b] abisi haklısın belkide gerçekten mağdur. . ama illallah bu böylemi anlatılır. .. bak birinci hata başlangıcı ... diyoki.. işinize gelmedi galiba... yaw ne alaka neden işimize gelmesin senin yangının hepimizi yakar.. sadece dedimki neden işimize gelmesin tümosanın kazandığı para. bu forum ahalisinin cebinemi giriyor.. yookkkk e daha ne. sonra konuyu ortaya aç. .... kalk sonra deki sana ne oluyor... e yapılan yorumlar batacaksa konuyu ortaya herkeze açık açma demiiii. bende petlastan şikayetçi oldum.. açın konuyu bakın. .. petlastan şikayetçi olmayanlara saldırdımmı hayırrrr adama niye karnın ağrıyor dedimmi hayırrrr. e adam bana diyecekki madem petlası sordun... benim fikrimede iyi veya kötü saygı duyacan haklı. . şimdi bu... mağdursa herkez yardım ederdi... kim ister toprağa ter akıtanın zarar görmesini.. hepimizin kaderi aynı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
nh verip tümosan almak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt