PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
nimet 70'in motoru hakkında yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 290571" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: nimet 70 mişin motoru hakkında yardım</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>erkunt un önünün kalktıgını senden duyuyor kazayagında bende kullanıyorum servet i nimetle aynı agırlıkta ve önü kepce de bile kalkmıyor.. ve 11li kazayagınıda oynatıyor.. kesinlikle tarla performansı nimetin cok daha iyi gold u benimde tanıdıgım kullanıyor.. pratik traktör fakat agır işte nimet gibi olamaz.. istersen pullukları takın ikinizde 4lü bakalım hangisi daha iyi cekecek.. arkadasım gold traktörün olabilir ama dogruya dogru.. erkunttaki çekişi gold vermiyor.. ama goldlarda guzel traktör yani.. arada şanzuman farkı var..</p><p>kabinli klimalı 4x4 nimetin agırlıgı 4000kg .. gold un bu kadar agır oldugunu hic sanmıyorum.. hatta site uyelerinde bi arkadasla muhabet etmiştik gold u varı o kendisi diyordu amcamın nimeti goldun cekmedigi yerde cekti diye.. </p><p>ayrıca sert toprakta bizim burada mfler iş görmez tavında toprakta iş görürler.. kuruda patinaj ediyorlar.. nimetin çalışmasını ben gördüm kazayagını tam salarak iyi cekiyordu.. ha kazayagı cekmek var kazayagı cekmek var biri 10cm batırır biri 40cm ... benim gördüklerim bunlar.. komsunda var nimet bi gun girin aynı tarlaya videosunuda cek at siteye seviniriz..</p><p></p><p>266gold 3ton agırlıgında kaynak :<a href="http://www.uzeltraktor.com/modeller/266-g-gold-teknik-ozellikler.aspx" target="_blank">http://www.uzeltraktor.com/modeller/266-g-gold-teknik-ozellikler.aspx</a></p><p>bakabilirsin..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 290571, member: 2401"] [b]Ynt: nimet 70 mişin motoru hakkında yardım[/b] erkunt un önünün kalktıgını senden duyuyor kazayagında bende kullanıyorum servet i nimetle aynı agırlıkta ve önü kepce de bile kalkmıyor.. ve 11li kazayagınıda oynatıyor.. kesinlikle tarla performansı nimetin cok daha iyi gold u benimde tanıdıgım kullanıyor.. pratik traktör fakat agır işte nimet gibi olamaz.. istersen pullukları takın ikinizde 4lü bakalım hangisi daha iyi cekecek.. arkadasım gold traktörün olabilir ama dogruya dogru.. erkunttaki çekişi gold vermiyor.. ama goldlarda guzel traktör yani.. arada şanzuman farkı var.. kabinli klimalı 4x4 nimetin agırlıgı 4000kg .. gold un bu kadar agır oldugunu hic sanmıyorum.. hatta site uyelerinde bi arkadasla muhabet etmiştik gold u varı o kendisi diyordu amcamın nimeti goldun cekmedigi yerde cekti diye.. ayrıca sert toprakta bizim burada mfler iş görmez tavında toprakta iş görürler.. kuruda patinaj ediyorlar.. nimetin çalışmasını ben gördüm kazayagını tam salarak iyi cekiyordu.. ha kazayagı cekmek var kazayagı cekmek var biri 10cm batırır biri 40cm ... benim gördüklerim bunlar.. komsunda var nimet bi gun girin aynı tarlaya videosunuda cek at siteye seviniriz.. 266gold 3ton agırlıgında kaynak :[url]http://www.uzeltraktor.com/modeller/266-g-gold-teknik-ozellikler.aspx[/url] bakabilirsin.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
nimet 70'in motoru hakkında yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt