PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
nimet 70t lüx 3lü 12 inch pullukta
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="xdragonx" data-source="post: 284378" data-attributes="member: 1429"><p><strong>Ynt: nimet 70t lüx 3lü 12 inch pullukta</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>bu traktörler hep arkadaşlarımın bizimkisi rekabet değil mal kötüleme değil birinin bir huyu iyi ise herkes herkesinkini deniyor erkuntçu arkadaş benim tdyi kullanamdı mesela manevra yok dedi erkuntta bana çok seri geldi td 75d turbolu pompa ayarından sonra sanırım 80 hp civarına çıktı erkunt ise 67 hp çizel çekili yerde 2,5 litre civarında td75 yakıyor çizel çekilmeyen yerde biz sakız toprak deriz 3,5 litreye kadar çıktı ve 20 gazdan aşağıya yürümüyor erkunt ise çizel çekili yerde 2litre civarında yaktı oda 19 gazdan aşağıya yürümüyor çizel çekilmeyen yerde dahha denemedim deneyen arkadaşım daha büyük olan servet 80t yi çizel çekilmeyen yakın tarlada sürüm yapmış aynı pullukla 2,5 litreyi geçti dedi oda 2008 yılından beri kullanıyor servet 80t yi nhtd85d vardı onu satıp aldı çok memnunum diyor 70-66 s var 1 düz ile sürüyor 16 gazda oda aynı pulluk 2 litre civarında yakıyor dedi çizelli tarlada ama benim td75 den çok üstün deutz agrolux 70 e normal 12 numara 3lü taktık 12 gazda orta 3 ile rahat gidiyor döner pullukta taksak rahat gidiyor 16 gazdan sonra bağırmaya başlıyor ve çekişi çok iyi geldi bana bayılmıyor tabiki 4 radial lastik farkı var birde alçak motor kullanımıda zevk veriyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="xdragonx, post: 284378, member: 1429"] [b]Ynt: nimet 70t lüx 3lü 12 inch pullukta[/b] bu traktörler hep arkadaşlarımın bizimkisi rekabet değil mal kötüleme değil birinin bir huyu iyi ise herkes herkesinkini deniyor erkuntçu arkadaş benim tdyi kullanamdı mesela manevra yok dedi erkuntta bana çok seri geldi td 75d turbolu pompa ayarından sonra sanırım 80 hp civarına çıktı erkunt ise 67 hp çizel çekili yerde 2,5 litre civarında td75 yakıyor çizel çekilmeyen yerde biz sakız toprak deriz 3,5 litreye kadar çıktı ve 20 gazdan aşağıya yürümüyor erkunt ise çizel çekili yerde 2litre civarında yaktı oda 19 gazdan aşağıya yürümüyor çizel çekilmeyen yerde dahha denemedim deneyen arkadaşım daha büyük olan servet 80t yi çizel çekilmeyen yakın tarlada sürüm yapmış aynı pullukla 2,5 litreyi geçti dedi oda 2008 yılından beri kullanıyor servet 80t yi nhtd85d vardı onu satıp aldı çok memnunum diyor 70-66 s var 1 düz ile sürüyor 16 gazda oda aynı pulluk 2 litre civarında yakıyor dedi çizelli tarlada ama benim td75 den çok üstün deutz agrolux 70 e normal 12 numara 3lü taktık 12 gazda orta 3 ile rahat gidiyor döner pullukta taksak rahat gidiyor 16 gazdan sonra bağırmaya başlıyor ve çekişi çok iyi geldi bana bayılmıyor tabiki 4 radial lastik farkı var birde alçak motor kullanımıda zevk veriyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
nimet 70t lüx 3lü 12 inch pullukta
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt