PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
NİTRAT GÜBRESİ YERİNE ÇÖZÜM NE OLMALI?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ibo71" data-source="post: 1072054" data-attributes="member: 44718"><p>33 ve 26 yasaklandı bildiğiniz gibi amonyum nitrat calsiyum nitrat yasak. fabrikalar üretim yapmıyor şuan ancak depolarında var ne olacağı belli değil. 21 atarız diyen arkadaşlar olmuş atamazsınız boşa uğraşmayalım olmayan bir şey atılmaz. üre atarız diyen olmuş onuda atamazsınız. daha öncede konu açıp anlatmıştım bir daha anlatayım. karnımız aç ama yiyecek bir şey yok siz diyorsunuzki et yemesede olur tavuk sebze falan ye karnını doyur. ekmek dahi yok nasıl doyuracaz karnımızı. devlet malesefki yoğun gündeminden dolayı çözüm bulmuyor bu işe. organik gübre atacaz dedi hem cbaşkanı hem başbakan hem tarım bakanı. yani o ilaççılarda 1 litrelik 5 litrelik 20 litrelik bidonlarda sıvı organik gübreler var ya paramız yeterse ondan atacaz yoksa yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ibo71, post: 1072054, member: 44718"] 33 ve 26 yasaklandı bildiğiniz gibi amonyum nitrat calsiyum nitrat yasak. fabrikalar üretim yapmıyor şuan ancak depolarında var ne olacağı belli değil. 21 atarız diyen arkadaşlar olmuş atamazsınız boşa uğraşmayalım olmayan bir şey atılmaz. üre atarız diyen olmuş onuda atamazsınız. daha öncede konu açıp anlatmıştım bir daha anlatayım. karnımız aç ama yiyecek bir şey yok siz diyorsunuzki et yemesede olur tavuk sebze falan ye karnını doyur. ekmek dahi yok nasıl doyuracaz karnımızı. devlet malesefki yoğun gündeminden dolayı çözüm bulmuyor bu işe. organik gübre atacaz dedi hem cbaşkanı hem başbakan hem tarım bakanı. yani o ilaççılarda 1 litrelik 5 litrelik 20 litrelik bidonlarda sıvı organik gübreler var ya paramız yeterse ondan atacaz yoksa yok. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
NİTRAT GÜBRESİ YERİNE ÇÖZÜM NE OLMALI?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt