PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
NOHUT ANTRAKNOZUNDA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 386006" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: NOHUT ANTRAKNOZUNDA</strong></p><p></p><p>hastalanmış nohutun hiç bir ilacı yoktur. 3 çeşit hasatlık vardır.antraknoz.kök çürügü ve solmadır.antraknoz kısmı olarak canlanır.ama diger ikisi ölür.bunun çaresi dayanıklı ve hastalıksız tohumdan. geçer.türkiyede hastalıklara dayanan bir çeşit vardır.bu hasatalıklı nohutları ektiginiz sürece sadece ilaç bayilerini zengin ederseniz.çaresi vardır ama şimdi geçti.o saydıgınız ilaçlar tek başına kullanılmaz.</p><p> nohutu ekerken tohumu ilaçlayacaksınız.daha nohutlar hastalanmadan saydıgınız ilaçlarla bereber iki ilaç daha katacaksınız.nohutlar 2-3 çatal dallanma oldugunda bunlara ilave sinek ve yeşil kurt ilaçlarınıda katıp tek seferde atacaksınız.</p><p> ilaç firmaları her 10-15 gün ara ile atın der.</p><p> ben bu sitede bu konuda kaç kez yazdım yardım edeyim diye .artık geç kaldınız internette ilan bile verdim.para pul istemedim sadece yardım olsun faydam olsun.</p><p> ben bu konuda çok uzman oldum.beni arayanlara zamanında yardım ettim.ama artık geç.</p><p>TA 2010 YILINDAN BERİ BU SİTEDE VE TARIM İLANLARINDA BU HASTALIKLI NOHUTLARI KARA BORSAYA DÜŞÜREREK SATANLARA ALDANMAYIN SAKIN ALMAYIN.EKMEYİn DAHA KARLI OLURSUNUZ DİYE YAZDIM ANLATTIM.BENİ ARAYAN TÜRKİYE GENELİNDE 177 KİŞİYE BİLGİ VERDİM BU İNSANLARDAN ARAYANLAR OLUYUR HAKLILIGIM KONUSUNDAnohut ekmek kolay degil.eskiden ülkede kuraklık ve yarı kuraklık iklimi hakimdi.ilaçlı ilaçsız gidiyordu.</p><p> chalanc(çelinç) bayerin yeşil aksam ot ilacı buyıl nohutlarda hasatalıgın çıkmasınan neden oldu.kim biliyor kim araştıryor.nohutun gübresi olmaz. her tohum farklı gübrelere tepki verir.çok uzun mesele.</p><p> işin özü çok geç kaldınız.bekleyceksiniz. kendi kendine iyileşmesini.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 386006, member: 988"] [b]Ynt: NOHUT ANTRAKNOZUNDA[/b] hastalanmış nohutun hiç bir ilacı yoktur. 3 çeşit hasatlık vardır.antraknoz.kök çürügü ve solmadır.antraknoz kısmı olarak canlanır.ama diger ikisi ölür.bunun çaresi dayanıklı ve hastalıksız tohumdan. geçer.türkiyede hastalıklara dayanan bir çeşit vardır.bu hasatalıklı nohutları ektiginiz sürece sadece ilaç bayilerini zengin ederseniz.çaresi vardır ama şimdi geçti.o saydıgınız ilaçlar tek başına kullanılmaz. nohutu ekerken tohumu ilaçlayacaksınız.daha nohutlar hastalanmadan saydıgınız ilaçlarla bereber iki ilaç daha katacaksınız.nohutlar 2-3 çatal dallanma oldugunda bunlara ilave sinek ve yeşil kurt ilaçlarınıda katıp tek seferde atacaksınız. ilaç firmaları her 10-15 gün ara ile atın der. ben bu sitede bu konuda kaç kez yazdım yardım edeyim diye .artık geç kaldınız internette ilan bile verdim.para pul istemedim sadece yardım olsun faydam olsun. ben bu konuda çok uzman oldum.beni arayanlara zamanında yardım ettim.ama artık geç. TA 2010 YILINDAN BERİ BU SİTEDE VE TARIM İLANLARINDA BU HASTALIKLI NOHUTLARI KARA BORSAYA DÜŞÜREREK SATANLARA ALDANMAYIN SAKIN ALMAYIN.EKMEYİn DAHA KARLI OLURSUNUZ DİYE YAZDIM ANLATTIM.BENİ ARAYAN TÜRKİYE GENELİNDE 177 KİŞİYE BİLGİ VERDİM BU İNSANLARDAN ARAYANLAR OLUYUR HAKLILIGIM KONUSUNDAnohut ekmek kolay degil.eskiden ülkede kuraklık ve yarı kuraklık iklimi hakimdi.ilaçlı ilaçsız gidiyordu. chalanc(çelinç) bayerin yeşil aksam ot ilacı buyıl nohutlarda hasatalıgın çıkmasınan neden oldu.kim biliyor kim araştıryor.nohutun gübresi olmaz. her tohum farklı gübrelere tepki verir.çok uzun mesele. işin özü çok geç kaldınız.bekleyceksiniz. kendi kendine iyileşmesini. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
NOHUT ANTRAKNOZUNDA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt