PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Nohut Biçme Makinası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 740524" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: Nohut Biçme Makinası</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>aynen öyle işde kardeşim o yüzden diyorum ya çırpınışlarım o yüzden sakın kimse kimsenin gazına gelmezin yok ilaçla böyle nohut yetiştirirm şöyle senin nohutunu yaparım gazlarına gelmeyin ekseniz bile normal bir şekilde eski klasik yöntemlerinizle ekin ki fazla masrafınız olmasın nohut olursa zaten karda olursunuz olmazsada zararın olmaz hiç olmasın ...</p><p>nohut ekmeyin demem kimseye ekin ama bildiğiniz klasik yöntemlerle ilaçsız ve masrafsız ekin derim çünki ilaçla fila yetiştiririm sözlerine inanmayın ben 13 çeşit ilaç ve gübre kullandım köyde en kötü nohut benimki oldu ot ilacından başka ilaç atmayanlarını nohutu doldu taştı benimkilerde ya yetmedi sürekli çiçek açtı yada yandı </p><p></p><p>size tavsiyem bu yazılarımı iki kez okuyun dikkatli olun...</p><p>nohutta yüksek kaliteli tohum diye de bişey yok hepsi aynı inanmayın kaliteye cinse zarar edersen hepsinde ediyon kar edersen hepsinde ediyon ben en kaliteli nohutları ektim olmadı kendi karışık tohumumuzdan ektim o çok güzeldi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 740524, member: 28829"] [b]Ynt: Nohut Biçme Makinası[/b] aynen öyle işde kardeşim o yüzden diyorum ya çırpınışlarım o yüzden sakın kimse kimsenin gazına gelmezin yok ilaçla böyle nohut yetiştirirm şöyle senin nohutunu yaparım gazlarına gelmeyin ekseniz bile normal bir şekilde eski klasik yöntemlerinizle ekin ki fazla masrafınız olmasın nohut olursa zaten karda olursunuz olmazsada zararın olmaz hiç olmasın ... nohut ekmeyin demem kimseye ekin ama bildiğiniz klasik yöntemlerle ilaçsız ve masrafsız ekin derim çünki ilaçla fila yetiştiririm sözlerine inanmayın ben 13 çeşit ilaç ve gübre kullandım köyde en kötü nohut benimki oldu ot ilacından başka ilaç atmayanlarını nohutu doldu taştı benimkilerde ya yetmedi sürekli çiçek açtı yada yandı size tavsiyem bu yazılarımı iki kez okuyun dikkatli olun... nohutta yüksek kaliteli tohum diye de bişey yok hepsi aynı inanmayın kaliteye cinse zarar edersen hepsinde ediyon kar edersen hepsinde ediyon ben en kaliteli nohutları ektim olmadı kendi karışık tohumumuzdan ektim o çok güzeldi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Nohut Biçme Makinası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt