PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Nohut Biçme Makinası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 740530" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: Nohut Biçme Makinası</strong></p><p></p><p>şimdi s,ze diyorum benim nohuttaki zararım nohutun olmayışı yada para etmeyişi değil o kadar tohuma ve ilaca verdiğim paradır normalde ilaç ve tohuma para vermesemde kendi tohumlarımızla ekseydikki 8 bin tl ve üzeri bir parayı ilaç ve tohum için harcamamış olacaktım bu bana kalacaktı </p><p></p><p>sadece yolmacı ve mazot parası gidecekti o da 1500 tl ile aradan çıkacaktı ki neden öyle diye soracaksanız gaza gelipde başkalarının tarlasını ekmeyip sadece kendi tarlamızı ekecektik zaten her şartta o parayı çıkartırdı yani zararsız bir sezon kapatmış olacaktık</p><p></p><p>ama yok ilaç al tohum al o ilaçaları 3 kere de atmak için mazot harca zarar zarar üzerine geldi...</p><p>tabi kimse kimsenin zarar etmesini istemez o ayrı mesele bişey diyemem belkide sizde tutar nohut verimli olur onuda bilemem benimki sadece yaşadığım tecrübe nohutlarım iyi olsa bende size derdim şöyle iyi oldu böyle iyi oldu o ayrı mesele tabi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 740530, member: 28829"] [b]Ynt: Nohut Biçme Makinası[/b] şimdi s,ze diyorum benim nohuttaki zararım nohutun olmayışı yada para etmeyişi değil o kadar tohuma ve ilaca verdiğim paradır normalde ilaç ve tohuma para vermesemde kendi tohumlarımızla ekseydikki 8 bin tl ve üzeri bir parayı ilaç ve tohum için harcamamış olacaktım bu bana kalacaktı sadece yolmacı ve mazot parası gidecekti o da 1500 tl ile aradan çıkacaktı ki neden öyle diye soracaksanız gaza gelipde başkalarının tarlasını ekmeyip sadece kendi tarlamızı ekecektik zaten her şartta o parayı çıkartırdı yani zararsız bir sezon kapatmış olacaktık ama yok ilaç al tohum al o ilaçaları 3 kere de atmak için mazot harca zarar zarar üzerine geldi... tabi kimse kimsenin zarar etmesini istemez o ayrı mesele bişey diyemem belkide sizde tutar nohut verimli olur onuda bilemem benimki sadece yaşadığım tecrübe nohutlarım iyi olsa bende size derdim şöyle iyi oldu böyle iyi oldu o ayrı mesele tabi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Nohut Biçme Makinası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt