PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
Nohut ekimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ofas" data-source="post: 1199657" data-attributes="member: 20560"><p>İlk alıntı yaptığım mesajınızda "bundan şaşma" yazdınız. Bu cümleden ben iki anlam çıkardım. </p><p>Başka ilaçlar var ama siz bunu kullanın ve muadilleri var ama siz bundan şaşmayın.</p><p>Buna istinaden bende, neden farklı ilaç yada muadilleri değilde bu ilaç, bunun avantajları nedir diye sordum. </p><p></p><p>Siz muhtemelen beni yanlış anladınız.</p><p></p><p>Ben gerileme vesaire dememişken siz konuyu buraya getirdiniz ve bu hususun çiftçi şartlarında tolere edilebildiğini aksi durumların sebebini ise beceriksizliğe bağladınız. Bu tepkinizden etken maddenin bu dozda kullanılmasında bir problem olduğu anlaşılıyor.</p><p></p><p>Hâlbuki ben bu ilacı ne kullandım nede kullanana rastladım. Sadece Bayer in challange 600 ilacını nohut ve ayçiçeğinde kullandım. Sizin bahsettiğiniz ilaç bunun muadili.</p><p></p><p>Bir ilaç bayisi olduğunuzu anlıyorum. </p><p>Zaten ortalama bir ilaç bayisi ilacı foruma/masaya koyar ve çiftçiye bunu al, bundan şaşma vs der. Geçer.</p><p></p><p>Bende buradaki eksikliği haddim olmadan tamamlamaya yelteniyorum. Normalde bu foruma yazmıyorum ve konu sahibine özelden açıklama yazdım, başkalarıda sizin bahsettiğiniz " minimum gerileme" riskini bilerek hareket etsin diye sessiz kalmak istemedim.</p><p></p><p>Bu forumda nohut ve ayçiçeğine uygun doz, su miktarı ve dönemde atıp minimum gerilemeden fazlasını yaşamayan "becerikli çiftçi" varsa lütfen piste alalım meydan çiftçi görsün, yada en azından ben göreyim. </p><p></p><p>Ben, bu işi iyi bilen bir bayi olarak sizden ilacın risk ve alternatiflerini açıklamanızı beklerdim. </p><p></p><p>Buradaki çiftçilerin hepsi Çorum/Alaca'lı değil, arada benim gibi beceriksizler de var.</p><p></p><p>Lütfen seviyemize inin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ofas, post: 1199657, member: 20560"] İlk alıntı yaptığım mesajınızda "bundan şaşma" yazdınız. Bu cümleden ben iki anlam çıkardım. Başka ilaçlar var ama siz bunu kullanın ve muadilleri var ama siz bundan şaşmayın. Buna istinaden bende, neden farklı ilaç yada muadilleri değilde bu ilaç, bunun avantajları nedir diye sordum. Siz muhtemelen beni yanlış anladınız. Ben gerileme vesaire dememişken siz konuyu buraya getirdiniz ve bu hususun çiftçi şartlarında tolere edilebildiğini aksi durumların sebebini ise beceriksizliğe bağladınız. Bu tepkinizden etken maddenin bu dozda kullanılmasında bir problem olduğu anlaşılıyor. Hâlbuki ben bu ilacı ne kullandım nede kullanana rastladım. Sadece Bayer in challange 600 ilacını nohut ve ayçiçeğinde kullandım. Sizin bahsettiğiniz ilaç bunun muadili. Bir ilaç bayisi olduğunuzu anlıyorum. Zaten ortalama bir ilaç bayisi ilacı foruma/masaya koyar ve çiftçiye bunu al, bundan şaşma vs der. Geçer. Bende buradaki eksikliği haddim olmadan tamamlamaya yelteniyorum. Normalde bu foruma yazmıyorum ve konu sahibine özelden açıklama yazdım, başkalarıda sizin bahsettiğiniz " minimum gerileme" riskini bilerek hareket etsin diye sessiz kalmak istemedim. Bu forumda nohut ve ayçiçeğine uygun doz, su miktarı ve dönemde atıp minimum gerilemeden fazlasını yaşamayan "becerikli çiftçi" varsa lütfen piste alalım meydan çiftçi görsün, yada en azından ben göreyim. Ben, bu işi iyi bilen bir bayi olarak sizden ilacın risk ve alternatiflerini açıklamanızı beklerdim. Buradaki çiftçilerin hepsi Çorum/Alaca'lı değil, arada benim gibi beceriksizler de var. Lütfen seviyemize inin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
Nohut ekimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt