PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Nohut eksemmi!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sarikentliyiz" data-source="post: 1251628" data-attributes="member: 22934"><p>Tabiki veririm.Kirmizi mercimek ekeceginiz tarlayi kisa girmeden cizel yada pullukla hazirlayin.Subat mart arasi tarlayi duzgunce hazirlayip normal bugday mibzeriyle 15 kg dan tohumu isterseniz 10 kg dapla yada gubresiz ekebilirsiniz.Ektikten sonra tarlaya silindir cekeceksiniz.Tarla bicerle bicilcegi icin cok duz olmali.En son is bittiginde ot ilaci var ben ismini bilmiyorum isterseniz ektikten sonra atin istersenizde otlar cikmaya baslayinca atin.Tavsiyem ilk ektiginiz de atmaniz ilk atilan ilac ucuz,sonradan atilan ilac pahali.Birde sonradan atilan ilaci fazla atarsaniz mercimegi mahvedersiniz.İlacla birlikte humik asit hormon uygulamasi yaparsaniz guzel olur boylu olur.Bicime gelince mercimek tam kurumadan hafif nemliyken bicerseniz tane kaybiniz ve dokulme cok az olur.Yesilden sari renge dondukten sonra disinizle ezdiginizde hafif nem varsa gecikmeden bicin.Bugdaya gore avantajli ve fiyatida guzel.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sarikentliyiz, post: 1251628, member: 22934"] Tabiki veririm.Kirmizi mercimek ekeceginiz tarlayi kisa girmeden cizel yada pullukla hazirlayin.Subat mart arasi tarlayi duzgunce hazirlayip normal bugday mibzeriyle 15 kg dan tohumu isterseniz 10 kg dapla yada gubresiz ekebilirsiniz.Ektikten sonra tarlaya silindir cekeceksiniz.Tarla bicerle bicilcegi icin cok duz olmali.En son is bittiginde ot ilaci var ben ismini bilmiyorum isterseniz ektikten sonra atin istersenizde otlar cikmaya baslayinca atin.Tavsiyem ilk ektiginiz de atmaniz ilk atilan ilac ucuz,sonradan atilan ilac pahali.Birde sonradan atilan ilaci fazla atarsaniz mercimegi mahvedersiniz.İlacla birlikte humik asit hormon uygulamasi yaparsaniz guzel olur boylu olur.Bicime gelince mercimek tam kurumadan hafif nemliyken bicerseniz tane kaybiniz ve dokulme cok az olur.Yesilden sari renge dondukten sonra disinizle ezdiginizde hafif nem varsa gecikmeden bicin.Bugdaya gore avantajli ve fiyatida guzel. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Nohut eksemmi!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt