PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
Nohut Mantar ilacı uygulaması..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aenema" data-source="post: 1337984" data-attributes="member: 86165"><p>Selamlar bereketli olsun.</p><p></p><p>Ben de 30 mart ekim tarihi olan nohuta 15 mayısta koruma amaçlı 75gr-priaxor + amino asit + çinko + üre ve + bir miktar npk uygulaması yaptım. Hastalık belirtisi yoktu aşırı sıcaklardan çok etkilenmemesi için ve gelecek hastalıklara önlem amaçlı olarak.</p><p></p><p>15 gün aralıklarla çiçeklenmeye kadar 2 uygulama daha yapacağım.</p><p></p><p>Birincisi soğuk pres yüksek alginik asitli iyi bir deniz yosunu ile beraber kullanılabilecekse yüksek molibdenli bir combi + üre ve +npk</p><p></p><p>İkincisi tam çiçek öncesine denk gelecek gibi yine deniz yosunu veya amino asit ( dallanma durumuna göre tercih edicem) + yine combi +üre +npk</p><p></p><p>Bunların yanında Bellis veya nativo gibi ilaçlar yerine kullanmayı düşündüklerim;</p><p><strong>Bayer Madison</strong> (Prothioconazole ve Trifloxystrobin içeriği sebebiyle) + <strong>Basf Cantus</strong> (Boscalid içeriği sebebiyle) </p><p>Karışım durumlarına göre daha az maliyetli ve daha yüksek koruyuculuğu olan bir karışım olacağına inanıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aenema, post: 1337984, member: 86165"] Selamlar bereketli olsun. Ben de 30 mart ekim tarihi olan nohuta 15 mayısta koruma amaçlı 75gr-priaxor + amino asit + çinko + üre ve + bir miktar npk uygulaması yaptım. Hastalık belirtisi yoktu aşırı sıcaklardan çok etkilenmemesi için ve gelecek hastalıklara önlem amaçlı olarak. 15 gün aralıklarla çiçeklenmeye kadar 2 uygulama daha yapacağım. Birincisi soğuk pres yüksek alginik asitli iyi bir deniz yosunu ile beraber kullanılabilecekse yüksek molibdenli bir combi + üre ve +npk İkincisi tam çiçek öncesine denk gelecek gibi yine deniz yosunu veya amino asit ( dallanma durumuna göre tercih edicem) + yine combi +üre +npk Bunların yanında Bellis veya nativo gibi ilaçlar yerine kullanmayı düşündüklerim; [B]Bayer Madison[/B] (Prothioconazole ve Trifloxystrobin içeriği sebebiyle) + [B]Basf Cantus[/B] (Boscalid içeriği sebebiyle) Karışım durumlarına göre daha az maliyetli ve daha yüksek koruyuculuğu olan bir karışım olacağına inanıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
Nohut Mantar ilacı uygulaması..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt