PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Nohut pahalandı, leblebi sırada
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 417388" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: Nohut pahalandı, leblebi sırada</strong></p><p></p><p>şuan ithal nohut girdi.mekxica rusya şili bunlar iç piyasa için.</p><p> ama şunu unutmayın dünya ve türkiyede nohutlar iki yıldır hastalıklı.bunlar tohum olmaz asla.bu tohumları sertifikalı diye elenmiş diye benimki hastalıksız, burada da hastalık olmadı diye, ithal diye alıpda ekenler yine hüsrana uğrayacaklardır.ilaç firmalarını zengin edeceklerdir.buyıl oldugu gibi..şuan bana mexicadan rusyadan ve romanyadan nohut geliyor ANALİZ için %40 ve %80 oranında hastalık var.nasıl tohum olcak bunu nasıl alıp ekecekler anlamıyorum.</p><p> nohutu depoya koyup da para edecek diye saklayanlar hata yaptı.3500 tl kdar çıktı keşke verseydiler başka şeye paraları baglasaydılar.çünkü mal çürük hastalıklı.</p><p> sağlam olsaydı tohumluga 4-8 tl arasında satılırdı.tohum yok.</p><p>havaların nemli soguk serin yagışlı kapalı gitmesi bu hasatlıkları aniden hiç sorunsuz ortaya çıkarcaktır bu nohutlara dünyada artık türkiyeyi bırakın hiç firma hastalık için ilaç bulmaz.bulamaz.</p><p> bunun için reklam ama bende ki hastlanmayan nohutu ekeceksiniz.yettiği yere kdar.inşallha türkiyeye bu nohutu yayacagım.şuan ankara,konya ,yozgat,çorum,ısparta,aksaray,kırşehir kırıkkla,bu illere verdim ektiler sırada kayseri,denizli,sivas,burdur,amasya,kırklareli,tekirdag var.</p><p> nohut fiyatlrı şuan kısmen oturdu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 417388, member: 988"] [b]Ynt: Nohut pahalandı, leblebi sırada[/b] şuan ithal nohut girdi.mekxica rusya şili bunlar iç piyasa için. ama şunu unutmayın dünya ve türkiyede nohutlar iki yıldır hastalıklı.bunlar tohum olmaz asla.bu tohumları sertifikalı diye elenmiş diye benimki hastalıksız, burada da hastalık olmadı diye, ithal diye alıpda ekenler yine hüsrana uğrayacaklardır.ilaç firmalarını zengin edeceklerdir.buyıl oldugu gibi..şuan bana mexicadan rusyadan ve romanyadan nohut geliyor ANALİZ için %40 ve %80 oranında hastalık var.nasıl tohum olcak bunu nasıl alıp ekecekler anlamıyorum. nohutu depoya koyup da para edecek diye saklayanlar hata yaptı.3500 tl kdar çıktı keşke verseydiler başka şeye paraları baglasaydılar.çünkü mal çürük hastalıklı. sağlam olsaydı tohumluga 4-8 tl arasında satılırdı.tohum yok. havaların nemli soguk serin yagışlı kapalı gitmesi bu hasatlıkları aniden hiç sorunsuz ortaya çıkarcaktır bu nohutlara dünyada artık türkiyeyi bırakın hiç firma hastalık için ilaç bulmaz.bulamaz. bunun için reklam ama bende ki hastlanmayan nohutu ekeceksiniz.yettiği yere kdar.inşallha türkiyeye bu nohutu yayacagım.şuan ankara,konya ,yozgat,çorum,ısparta,aksaray,kırşehir kırıkkla,bu illere verdim ektiler sırada kayseri,denizli,sivas,burdur,amasya,kırklareli,tekirdag var. nohut fiyatlrı şuan kısmen oturdu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Nohut pahalandı, leblebi sırada
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt