PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ürünleri
nohut tohumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 474105" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: nohut tohumu</strong></p><p></p><p>arkadaşlar türkiyenin her yerine gönderirim.</p><p> sizlere veri,mleri, belirteyim</p><p> uşak- 138 kğ dekardan aşırıyagışın tarlayaverdiği zarar ve kısmi sele karşılık.2011 </p><p></p><p> aksaray 177 kğ kis ve taşlı kumlu bir tarlada şuan bu tarla ziraat fakültesinde tez olarak işleniyor verim dekardan taaşdan dolayı yarısı tarlada kaldı.</p><p></p><p>kırşehir 6 ayrı tarla ve yörde 170-200-227 kğ dekardan</p><p></p><p>kırıkkale 4 ayrı bölge 145- 190 kğ 165-177 kğ</p><p></p><p>yozgat yer köy 190 kğ </p><p> </p><p>konya mayıs ortasında ekim ve çiçek zamnaı sulama 250-270 kğ tahmini verim kökten sulama</p><p></p><p></p><p> bunlar 1000m2 den alınan verimler.</p><p></p><p>şunu unutmayınız.</p><p></p><p> en kötü tarlnızda enkötü şartlarda 1000m2 den 120 kğ verim alırsınız.</p><p> almak isyene kapımız açık. </p><p> bu konu gerçek bir konu alın deneyin ekin görün </p><p> isteyene özel tohumlardan da 50 kğ verilir.</p><p> inci daha gelmedi.digerleri benim nohutum.</p><p></p><p></p><p></p><p> arkadaşlar her hava şartında her mevsimde ek dene gör.ve karar ver.</p><p>evet nohutlarım yeşil. ve bir kısmı tarlada yeşi bir kısmı çimlenmiş çıkma aşamasdında.</p><p> bir kısmı çıkmış rakım 1220 m. 15 dekar ankara aksaray il sınırıda bu köy.</p><p> kasım 20 2011 de noghutlarım yeşil olrak işlnedi ve türkiyenin 41 il şehir köyüne kargoyla gönderildi. inanmayan lara ve tohumları öyle aldılar.</p><p> resimlarden yüklerim sizlere.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 474105, member: 988"] [b]Ynt: nohut tohumu[/b] arkadaşlar türkiyenin her yerine gönderirim. sizlere veri,mleri, belirteyim uşak- 138 kğ dekardan aşırıyagışın tarlayaverdiği zarar ve kısmi sele karşılık.2011 aksaray 177 kğ kis ve taşlı kumlu bir tarlada şuan bu tarla ziraat fakültesinde tez olarak işleniyor verim dekardan taaşdan dolayı yarısı tarlada kaldı. kırşehir 6 ayrı tarla ve yörde 170-200-227 kğ dekardan kırıkkale 4 ayrı bölge 145- 190 kğ 165-177 kğ yozgat yer köy 190 kğ konya mayıs ortasında ekim ve çiçek zamnaı sulama 250-270 kğ tahmini verim kökten sulama bunlar 1000m2 den alınan verimler. şunu unutmayınız. en kötü tarlnızda enkötü şartlarda 1000m2 den 120 kğ verim alırsınız. almak isyene kapımız açık. bu konu gerçek bir konu alın deneyin ekin görün isteyene özel tohumlardan da 50 kğ verilir. inci daha gelmedi.digerleri benim nohutum. arkadaşlar her hava şartında her mevsimde ek dene gör.ve karar ver. evet nohutlarım yeşil. ve bir kısmı tarlada yeşi bir kısmı çimlenmiş çıkma aşamasdında. bir kısmı çıkmış rakım 1220 m. 15 dekar ankara aksaray il sınırıda bu köy. kasım 20 2011 de noghutlarım yeşil olrak işlnedi ve türkiyenin 41 il şehir köyüne kargoyla gönderildi. inanmayan lara ve tohumları öyle aldılar. resimlarden yüklerim sizlere. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ürünleri
nohut tohumu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt