PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ürünleri
nohut tohumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 478611" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: nohut tohumu</strong></p><p></p><p>nohutlarım tarlada ekilenler şuan üstüne 50 cm kar yagdı.bu 3.kar </p><p> bu hafta da gidemiyorum yollar kar.haftaya okullar tatil bu yüzeden şuan bilgim yok.</p><p>ama şunu untmayın şuan hasteneden geldim çocuk hastaydı gelirken ankara tarla bitkilerine ugradım dr AYDAN HANIMA ugradım elimde 6 mm gibi küçük yabani nohutlar vardı onları bıraktım.yabani oldukları veya yerel olduklarını bilmiyorum elime 200-300 gr geçti onu bıraktım.</p><p></p><p> arkdaşlar nohutları kurban bayramından önce ve 2.günü ektim.şuan ilk fırsattada biraz daha ekecegim.nasib olursa.</p><p> bugun birzdan evdeki denemelerden resim yükleyecegim. hastalıklı nohutun antraknoza yaklanmış halini. ve saglık nohutlar dan birkaç resim.</p><p> amaç bilgi olsun.</p><p>100 kğ altında kimseye vermiyorum çünkü maliyetli oluyor zaten elimde az kaldı.buraya üye olan 5 arkdaşa ayırdım 1500 kğ elimde 1000 kğ kadar var.</p><p></p><p>isteyen olursa hastalıga dayanıklı benim nohutun bir alt versiyonu var onlardan da ayarlaya bilirim.bu nohutlarda verimli ve kaliteli. elek ölçüleri 7 mm ve az üstü alımı satımı hiç sorun olmayan bir cinstir.</p><p> maliyeti düşük olan bir ekimle güzel verim verim. harman hasat zamanı kğ fiyatı tüccarlarda ve mersinde 1930-2200 tl arasında gitti.şuan tohumluk olrak elenmiş torbalanmış halde 4tl 4,5 tl arasında satılıyor.buda çok verimli biçerdöverle hasatı yapılan hastalıklara dayanan bir nohuttur.</p><p> nohuttda artık küçük mm ler ön planda.bugun İNCİ nohutud yerli bir nohut yeni tescil 8 mm dir.pazarı olan iharcatı ençok olan nohut 7mm- 8 mm-8,5 mm dir.</p><p> örnek olarak vereyim bu bilgiyi 100 ton sudiarabistana nohut göndercegim ön anlaaşma tamam.</p><p> bu arada birçok ünlü ve büyük yemek şirketlerine tonlarca nohut vercegim. benim nohutdan</p><p> tescillensin senye veya bu yıl sonunda tarım kredi koop.tigemde görürsünüz.benim tohumları.</p><p> şimdilik bu kadar sormak iste yenler sora bilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 478611, member: 988"] [b]Ynt: nohut tohumu[/b] nohutlarım tarlada ekilenler şuan üstüne 50 cm kar yagdı.bu 3.kar bu hafta da gidemiyorum yollar kar.haftaya okullar tatil bu yüzeden şuan bilgim yok. ama şunu untmayın şuan hasteneden geldim çocuk hastaydı gelirken ankara tarla bitkilerine ugradım dr AYDAN HANIMA ugradım elimde 6 mm gibi küçük yabani nohutlar vardı onları bıraktım.yabani oldukları veya yerel olduklarını bilmiyorum elime 200-300 gr geçti onu bıraktım. arkdaşlar nohutları kurban bayramından önce ve 2.günü ektim.şuan ilk fırsattada biraz daha ekecegim.nasib olursa. bugun birzdan evdeki denemelerden resim yükleyecegim. hastalıklı nohutun antraknoza yaklanmış halini. ve saglık nohutlar dan birkaç resim. amaç bilgi olsun. 100 kğ altında kimseye vermiyorum çünkü maliyetli oluyor zaten elimde az kaldı.buraya üye olan 5 arkdaşa ayırdım 1500 kğ elimde 1000 kğ kadar var. isteyen olursa hastalıga dayanıklı benim nohutun bir alt versiyonu var onlardan da ayarlaya bilirim.bu nohutlarda verimli ve kaliteli. elek ölçüleri 7 mm ve az üstü alımı satımı hiç sorun olmayan bir cinstir. maliyeti düşük olan bir ekimle güzel verim verim. harman hasat zamanı kğ fiyatı tüccarlarda ve mersinde 1930-2200 tl arasında gitti.şuan tohumluk olrak elenmiş torbalanmış halde 4tl 4,5 tl arasında satılıyor.buda çok verimli biçerdöverle hasatı yapılan hastalıklara dayanan bir nohuttur. nohuttda artık küçük mm ler ön planda.bugun İNCİ nohutud yerli bir nohut yeni tescil 8 mm dir.pazarı olan iharcatı ençok olan nohut 7mm- 8 mm-8,5 mm dir. örnek olarak vereyim bu bilgiyi 100 ton sudiarabistana nohut göndercegim ön anlaaşma tamam. bu arada birçok ünlü ve büyük yemek şirketlerine tonlarca nohut vercegim. benim nohutdan tescillensin senye veya bu yıl sonunda tarım kredi koop.tigemde görürsünüz.benim tohumları. şimdilik bu kadar sormak iste yenler sora bilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ürünleri
nohut tohumu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt