PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ürünleri
nohut tohumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 482433" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: nohut tohumu</strong></p><p></p><p>arkadaşlar bu çok bilgim oldugunu her seferde söyledim yazdım.tüm bilgileri verdim.örnekleri gösterdim.gersi sizlere kalmış.</p><p> şuan elimde 450kğ özel tohumumdan</p><p> 600 kğ aynı tohumun kurutulmamışdan kaldı.</p><p></p><p> buyıl nasib olusa ankara çubukda 700 dekar</p><p> ankara polatlı 100 dekar</p><p> ankara ş.koçhisarda 270 dekar</p><p> ankara ayaş da 170 dekar</p><p> ankara nallıhan da 50 dekar</p><p> yozgat yerköyde iki ayrı yerde 400 dekar </p><p> yozgat bogazlıyanda 65 dekar</p><p> nevşehir hacı bektaşda 75 dekar</p><p> uşakda 100 dekar </p><p>konya cumrada 10 dekar</p><p>konya cihanbeyi 500 dekar</p><p> konya kelkit 25 dekar</p><p> kırşehir il mekezine baglı kasaba ve köylerde 300 dekar</p><p> çiçekdagında 120 dekar</p><p>kırşehirde ayrıca 450 dekar</p><p> kırıklale toplam 375 dekar</p><p> kütahya 180 dekar</p><p> eskişehir 65 dekar</p><p>bunlar büyük ekimler.</p><p></p><p>deneme amaçlı alanlar bursa 10 dekar</p><p>afyon 12 dekar</p><p>ısparta 12 dekar</p><p> tekirdagı 5 dekar</p><p>adıyaman 10 dekar</p><p>antalya 15 dekar</p><p> durum bunlar 1000m2 dekarlar.</p><p> bu kadar yer ekiyoruz buyıl.</p><p> şuan gen bankasında ve bugün çimlenmeye bırakıldı nohutum.kışlık olarak.deneniyor.</p><p> şuan tarla bitkilerinde dikatle izleniyor.</p><p>yakında birçok kuruluşların alımında ve tohum satımında bu nohutu göreceksiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 482433, member: 988"] [b]Ynt: nohut tohumu[/b] arkadaşlar bu çok bilgim oldugunu her seferde söyledim yazdım.tüm bilgileri verdim.örnekleri gösterdim.gersi sizlere kalmış. şuan elimde 450kğ özel tohumumdan 600 kğ aynı tohumun kurutulmamışdan kaldı. buyıl nasib olusa ankara çubukda 700 dekar ankara polatlı 100 dekar ankara ş.koçhisarda 270 dekar ankara ayaş da 170 dekar ankara nallıhan da 50 dekar yozgat yerköyde iki ayrı yerde 400 dekar yozgat bogazlıyanda 65 dekar nevşehir hacı bektaşda 75 dekar uşakda 100 dekar konya cumrada 10 dekar konya cihanbeyi 500 dekar konya kelkit 25 dekar kırşehir il mekezine baglı kasaba ve köylerde 300 dekar çiçekdagında 120 dekar kırşehirde ayrıca 450 dekar kırıklale toplam 375 dekar kütahya 180 dekar eskişehir 65 dekar bunlar büyük ekimler. deneme amaçlı alanlar bursa 10 dekar afyon 12 dekar ısparta 12 dekar tekirdagı 5 dekar adıyaman 10 dekar antalya 15 dekar durum bunlar 1000m2 dekarlar. bu kadar yer ekiyoruz buyıl. şuan gen bankasında ve bugün çimlenmeye bırakıldı nohutum.kışlık olarak.deneniyor. şuan tarla bitkilerinde dikatle izleniyor. yakında birçok kuruluşların alımında ve tohum satımında bu nohutu göreceksiniz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ürünleri
nohut tohumu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt