PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
nohut tohumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 578781" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: nohut tohumu</strong></p><p></p><p>20 tl dönümü 30-50-80-120 kğ erken ekilenler kırıkkale merkezde 28 dekardan 3 ton üstünde çıkmış ortak ekim.</p><p> resim zamanı gelince nasip olursa olur.şuan hacı bektaşta elle yolundu hasat harmanı bekleniyor.ortak degilim % 20 hisem var. </p><p>cihanbeyinde %20hissem var 225 dönüm bugün yarın biçilecek biçer ayarı yapılıyor.</p><p> ben arpayı bugdayı daha yeni biçtirecegiz.40 dönüm biçtim kırşehirde ortak kendi tarlalarım çarşamba biçilecek.biçer sorun oldu.bu yıl.</p><p> arkadanda nohutlara başlaycagım.kendi tarlam.%100 benim olana.</p><p>buyıl kütahya-ankara -cihanbeyi-kırşehir-hacıbektaş da ektim hisseli.seneye %50 hisseli çok alan ekmeyi planlıyorum.buradan bir dostumda olcak nasip olursa.</p><p> </p><p> fiyatlar ticari anlamda belli degil.tohum fiyatları devlet 5 tl-4,5 -4,75 tl gibi açıklamış.çeşit lerde fiyatlar farklıdır.</p><p> birçok aşmadan geçen tohumlar tabi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 578781, member: 988"] [b]Ynt: nohut tohumu[/b] 20 tl dönümü 30-50-80-120 kğ erken ekilenler kırıkkale merkezde 28 dekardan 3 ton üstünde çıkmış ortak ekim. resim zamanı gelince nasip olursa olur.şuan hacı bektaşta elle yolundu hasat harmanı bekleniyor.ortak degilim % 20 hisem var. cihanbeyinde %20hissem var 225 dönüm bugün yarın biçilecek biçer ayarı yapılıyor. ben arpayı bugdayı daha yeni biçtirecegiz.40 dönüm biçtim kırşehirde ortak kendi tarlalarım çarşamba biçilecek.biçer sorun oldu.bu yıl. arkadanda nohutlara başlaycagım.kendi tarlam.%100 benim olana. buyıl kütahya-ankara -cihanbeyi-kırşehir-hacıbektaş da ektim hisseli.seneye %50 hisseli çok alan ekmeyi planlıyorum.buradan bir dostumda olcak nasip olursa. fiyatlar ticari anlamda belli degil.tohum fiyatları devlet 5 tl-4,5 -4,75 tl gibi açıklamış.çeşit lerde fiyatlar farklıdır. birçok aşmadan geçen tohumlar tabi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
nohut tohumu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt