PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
Nohutta çıkış sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Vinamigra" data-source="post: 1339748" data-attributes="member: 88093"><p>Hepinize hayırlı günler arkadaşlar. Bu siteyi biraz geç keşfettim ama iyi ki bulmuşum. Gerçekten sizlerden güzel şeyler öğrendim. Teşekkürler hepinize. </p><p> Bir sorunum var nohut ekimi gerçekleştirdik. Fakat çıkışlar çok çok az. Tarla iyi sürülmemişti. Alt tabaka biraz sert. Çıkış oranını arttırmak adına hangi işlemleri yapabilirim acaba? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.. teşekkürler simdiden</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vinamigra, post: 1339748, member: 88093"] Hepinize hayırlı günler arkadaşlar. Bu siteyi biraz geç keşfettim ama iyi ki bulmuşum. Gerçekten sizlerden güzel şeyler öğrendim. Teşekkürler hepinize. Bir sorunum var nohut ekimi gerçekleştirdik. Fakat çıkışlar çok çok az. Tarla iyi sürülmemişti. Alt tabaka biraz sert. Çıkış oranını arttırmak adına hangi işlemleri yapabilirim acaba? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.. teşekkürler simdiden [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
Nohutta çıkış sorunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt