PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Nutrileaf 20-20-20
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mehmet-42" data-source="post: 1208231" data-attributes="member: 74007"><p>Her ilacın karisabilirlik durumu farklıdır.Etiket üzerinde karisabilirlik durumu diye yazar.Genel anlamda konuşacak olursak çoğu ürünle karıştırılabilir.Yaprak uygulamalarında önemi yüksek minarelleri kullanmanın diger bir sebebi ise ilaçların etkinliğini yüksek tutmaktır.Edta ile șelatlanmıș minarelleri kilif tarzı bir yapısı olduğu için karışımlardan çok etkilenmez.Selatlanmamis besinler ise yüksek dozlarda kullanılmadığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum.Ama çorba yapmaninda bir anlamı yok mutlak gerekli besinlerin hepsini yüksek dozlarda vermeye gerek yok.Bu sene elinizdeki gübreleri kullanın.Seneye daha sade ve mumnun kalacağınız bir karışım hazırlayalım inşallah.</p><p></p><p>EK BİLGİ:Gübretasin toz formunda 2 çeşit combi si var.Combi ve combi plus isimleriyle yer alıyor.Combi plusun hem etiketinde hemde ruhsatında edta ile şelatlı olduğu ibaresi var.Combi isimli ürünün etiketinde edta ile şelatlı olduğu ibaresi yazarken ruhsatında herhangi bir șelat ismi yer almıyor.Gubretasi aradım ama bağlanamadım ne yazıkki alırken sizde dikkat ederseniz ve bu soruyu iletirseniz yararınıza olur.Ayrıca toros gübreninde combi ve şelatlı diğer besinleri bu sezon satışa sunulmuş olması lazım.Geçtiğimiz sezonun bitiminde ürünlerin arasına eklenmiştir bilgisi toros gübre tarafından verilmişti.Mikro elementleri içeren gübrenin ismi actimicro imiş.Sitelerinde yer alıyor.Fiyatı uygun olursa kullanabilirsiniz.Bizede fiyat hakkında bilgi verirseniz sevinirim.</p><p><a href="https://www.toros.com.tr/tr/tarimsal-faaliyetler/urunler/bitki-besleme/ozel-gubreler" target="_blank">https://www.toros.com.tr/tr/tarimsal-faaliyetler/urunler/bitki-besleme/ozel-gubreler</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mehmet-42, post: 1208231, member: 74007"] Her ilacın karisabilirlik durumu farklıdır.Etiket üzerinde karisabilirlik durumu diye yazar.Genel anlamda konuşacak olursak çoğu ürünle karıştırılabilir.Yaprak uygulamalarında önemi yüksek minarelleri kullanmanın diger bir sebebi ise ilaçların etkinliğini yüksek tutmaktır.Edta ile șelatlanmıș minarelleri kilif tarzı bir yapısı olduğu için karışımlardan çok etkilenmez.Selatlanmamis besinler ise yüksek dozlarda kullanılmadığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum.Ama çorba yapmaninda bir anlamı yok mutlak gerekli besinlerin hepsini yüksek dozlarda vermeye gerek yok.Bu sene elinizdeki gübreleri kullanın.Seneye daha sade ve mumnun kalacağınız bir karışım hazırlayalım inşallah. EK BİLGİ:Gübretasin toz formunda 2 çeşit combi si var.Combi ve combi plus isimleriyle yer alıyor.Combi plusun hem etiketinde hemde ruhsatında edta ile şelatlı olduğu ibaresi var.Combi isimli ürünün etiketinde edta ile şelatlı olduğu ibaresi yazarken ruhsatında herhangi bir șelat ismi yer almıyor.Gubretasi aradım ama bağlanamadım ne yazıkki alırken sizde dikkat ederseniz ve bu soruyu iletirseniz yararınıza olur.Ayrıca toros gübreninde combi ve şelatlı diğer besinleri bu sezon satışa sunulmuş olması lazım.Geçtiğimiz sezonun bitiminde ürünlerin arasına eklenmiştir bilgisi toros gübre tarafından verilmişti.Mikro elementleri içeren gübrenin ismi actimicro imiş.Sitelerinde yer alıyor.Fiyatı uygun olursa kullanabilirsiniz.Bizede fiyat hakkında bilgi verirseniz sevinirim. [url]https://www.toros.com.tr/tr/tarimsal-faaliyetler/urunler/bitki-besleme/ozel-gubreler[/url] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Nutrileaf 20-20-20
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt