PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Alıntılar)
...::: O BİR EFSANE :::...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toroo" data-source="post: 111141" data-attributes="member: 1480"><p><strong>Ynt: ...::: O BİR EFSANE :::...</strong></p><p></p><p>arkadaslar ben söyle açıklayım..bunlar ıngıltere de üretilen mf ler...ıtmco da var bi defa ıtmco uzelden patent almadı üretmek için..bidefa ismi itmco da değil ankara traktör adı altında üretilen ruhsatsız yani kacak traktörler..itmco yu nerden mi biliyorum kırşehire yani yasadıgım yere adanadan balya yapan insanlar gelmisti.285 itmco almıslar..28 bin ytl gibi bir paraya...traktör ruhsat dedim yok patent oda yok yanı traktör ankara traktör adı altında adanada kozanda kacak üretiliyr.normal mf 285 e göre çok cekiyo bunu söleyim ama çok ta yakıyo 398-399 o traktör den haberim yok ...bi müddet foruma giremedim sorulanlara cvp veremedim..resimdeki traktör 285 ingiliz yapım ama 275 brezilyaya benziyor...itmco değil itmco hikayesinide anlattım arkadaslar...iyi paylaşımlar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toroo, post: 111141, member: 1480"] [b]Ynt: ...::: O BİR EFSANE :::...[/b] arkadaslar ben söyle açıklayım..bunlar ıngıltere de üretilen mf ler...ıtmco da var bi defa ıtmco uzelden patent almadı üretmek için..bidefa ismi itmco da değil ankara traktör adı altında üretilen ruhsatsız yani kacak traktörler..itmco yu nerden mi biliyorum kırşehire yani yasadıgım yere adanadan balya yapan insanlar gelmisti.285 itmco almıslar..28 bin ytl gibi bir paraya...traktör ruhsat dedim yok patent oda yok yanı traktör ankara traktör adı altında adanada kozanda kacak üretiliyr.normal mf 285 e göre çok cekiyo bunu söleyim ama çok ta yakıyo 398-399 o traktör den haberim yok ...bi müddet foruma giremedim sorulanlara cvp veremedim..resimdeki traktör 285 ingiliz yapım ama 275 brezilyaya benziyor...itmco değil itmco hikayesinide anlattım arkadaslar...iyi paylaşımlar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Alıntılar)
...::: O BİR EFSANE :::...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt