PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Öğrenci-Profesör....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÖZzGÜR" data-source="post: 13927" data-attributes="member: 31"><p><span style="color: blue"><strong>Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm Yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Profesör kaşlarını çatarak: ' Okuzler ve kuslar ayni masada</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>oturamaz!'</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Ogrenci: 'O zaman ben ucuyorum...'</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye takmis ve</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>sinavini basarisiz</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>gecmesi icin elinden geleni yapmis.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Yanliz sinavda ogrenci tum sorulari mukemmel bir sekilde cevaplamis.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Profesor ogrenciye: Sana son bir soru soracagim - demis.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Yolda yururken iki torba buldugunu hayalet, birinde akil var, Digerinde ise para var. Hangi cuvali alirsin? Ogrenci:</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>'Para olan cuvali secerdim...'</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Profesor: 'Ben akil olan cuvali secerdim...'</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Ogrenci:'Normal! Kimde ne eksikse onu secer...</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Profesor cok Sinirlenmis, ogrencinin not defterini alip</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>icine</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>'Öküz'</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>yazmis. Ogrenci nota bakmadan odadan cikmis.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : 'Sayin</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>profesor, imzanizi</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>atmissiniz, fakat notumu yazmayi unutmussunuz.'- demis.</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÖZzGÜR, post: 13927, member: 31"] [color=blue][b]Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm Yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş. Profesör kaşlarını çatarak: ' Okuzler ve kuslar ayni masada oturamaz!' Ogrenci: 'O zaman ben ucuyorum...' Profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye takmis ve sinavini basarisiz gecmesi icin elinden geleni yapmis. Yanliz sinavda ogrenci tum sorulari mukemmel bir sekilde cevaplamis. Profesor ogrenciye: Sana son bir soru soracagim - demis. Yolda yururken iki torba buldugunu hayalet, birinde akil var, Digerinde ise para var. Hangi cuvali alirsin? Ogrenci: 'Para olan cuvali secerdim...' Profesor: 'Ben akil olan cuvali secerdim...' Ogrenci:'Normal! Kimde ne eksikse onu secer... Profesor cok Sinirlenmis, ogrencinin not defterini alip icine 'Öküz' yazmis. Ogrenci nota bakmadan odadan cikmis. Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : 'Sayin profesor, imzanizi atmissiniz, fakat notumu yazmayi unutmussunuz.'- demis.[/b][/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Öğrenci-Profesör....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt