PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 908729" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI</strong></p><p></p><p>Elbette okumak daha iyi. Ama birde su var arkadaşlar. İşsizlik çift haneli rakamlarda, diplomali işsizler cogaldi, bugün yeni mezun bir muhendise bile 1000 TL sen az veren yerler var. Okumak herşey değil. Ben kendim kimya süreç muhendisiyim. Söyle bir göz gezdiriyorumda cevrede mutlu olan pek insan yok. Sorarim size iyi kotu senelik 20.000 TL kazaniyor orta halli çiftçiler. Birde ev masrafi vs azaliyor. Hadi gitti okudu. 2 yillik okuduğu okuldan ne olacak. Biraz realist bakalim olaya. Devlete atansa ki KPSS yi geçerse ancak, özel sektörde calissa emin olun kopek gibi calistiriyorlar. Eğer ki bir meziyetin, özelliğin varsa şartlar iyileşiyor. Suda var, ortam görmek istiyorsa, eğlenmek vs istiyorsa oluşun. Derdi para kazanmaksa gitsin hayvanciligi nazil geliştirebilirim diye kafa yorsun. Bir öğrenci üniversite hayatinda aylik en az 400-500 TL harciyor ki bu en az rakamlar. Okuyacagi bölümün onu acil olması lazim, yoksa bir cacikta olmaz. Atama vs olmadiktan sonra diplomali issiz olur. Buradsa amacim iki yilligi kötülemek değildi, ki benim bile donem arkadaşlarından özel dersanelerde sözleşmeli öğretmenlik yapanlar var. Hayata bakis acisi ile alakali bir durum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 908729, member: 919"] [b]Ynt: OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI[/b] Elbette okumak daha iyi. Ama birde su var arkadaşlar. İşsizlik çift haneli rakamlarda, diplomali işsizler cogaldi, bugün yeni mezun bir muhendise bile 1000 TL sen az veren yerler var. Okumak herşey değil. Ben kendim kimya süreç muhendisiyim. Söyle bir göz gezdiriyorumda cevrede mutlu olan pek insan yok. Sorarim size iyi kotu senelik 20.000 TL kazaniyor orta halli çiftçiler. Birde ev masrafi vs azaliyor. Hadi gitti okudu. 2 yillik okuduğu okuldan ne olacak. Biraz realist bakalim olaya. Devlete atansa ki KPSS yi geçerse ancak, özel sektörde calissa emin olun kopek gibi calistiriyorlar. Eğer ki bir meziyetin, özelliğin varsa şartlar iyileşiyor. Suda var, ortam görmek istiyorsa, eğlenmek vs istiyorsa oluşun. Derdi para kazanmaksa gitsin hayvanciligi nazil geliştirebilirim diye kafa yorsun. Bir öğrenci üniversite hayatinda aylik en az 400-500 TL harciyor ki bu en az rakamlar. Okuyacagi bölümün onu acil olması lazim, yoksa bir cacikta olmaz. Atama vs olmadiktan sonra diplomali issiz olur. Buradsa amacim iki yilligi kötülemek değildi, ki benim bile donem arkadaşlarından özel dersanelerde sözleşmeli öğretmenlik yapanlar var. Hayata bakis acisi ile alakali bir durum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt