PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="rsonmez" data-source="post: 910074" data-attributes="member: 51992"><p><strong>Ynt: OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI</strong></p><p></p><p>okumaktaki amaç bir diploma sahibi olmaksa hiç okunmasın üniversiteler öyle kültür fışkıran , dünya vatandaşı yetiştiren yerler değil herşey kendi çabanla olur yoksa lisenin biraz kalabalık hali.</p><p></p><p>önce vizyonu olmalı insanın doğru okumalar yapmalı kendi hakkında. yapacağı işe yeteneği ve cesareti varmı onu bilmeli. </p><p>hayvancılık o kadar karmaşık bir yapıdırki en ufak hatayı affetmez acımaz. sistematik ve planlı yapılmazsa zarar kaçınılmaz olur.bir heves yada bir gazla yapılacak en son iştir hayvancılık.</p><p>bu işi 5 kuşaktır yapıyoruz ben bile hergün yeni bir şey öğreniyorum hala acemilik çekiyorum bazı konularda. ömrüm traktör üstünde ve ahırda geçti diyebilirim ama canlı ile uğraşmak bambaşka</p><p></p><p>yetiştirmenin yanı sıra pazarlama satınalma hesap yapma gibi gibi bir çok faktör var . en küçük çiftlik bile bir kocaman bir şirkettir . </p><p></p><p>ha şuda var bu dünyaya bir daha gelsem yine aynı işi yapmak isterim. çünkü o koku kanımıza işlemiş içimize çekmezsek yaşayamayız biz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rsonmez, post: 910074, member: 51992"] [b]Ynt: OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI[/b] okumaktaki amaç bir diploma sahibi olmaksa hiç okunmasın üniversiteler öyle kültür fışkıran , dünya vatandaşı yetiştiren yerler değil herşey kendi çabanla olur yoksa lisenin biraz kalabalık hali. önce vizyonu olmalı insanın doğru okumalar yapmalı kendi hakkında. yapacağı işe yeteneği ve cesareti varmı onu bilmeli. hayvancılık o kadar karmaşık bir yapıdırki en ufak hatayı affetmez acımaz. sistematik ve planlı yapılmazsa zarar kaçınılmaz olur.bir heves yada bir gazla yapılacak en son iştir hayvancılık. bu işi 5 kuşaktır yapıyoruz ben bile hergün yeni bir şey öğreniyorum hala acemilik çekiyorum bazı konularda. ömrüm traktör üstünde ve ahırda geçti diyebilirim ama canlı ile uğraşmak bambaşka yetiştirmenin yanı sıra pazarlama satınalma hesap yapma gibi gibi bir çok faktör var . en küçük çiftlik bile bir kocaman bir şirkettir . ha şuda var bu dünyaya bir daha gelsem yine aynı işi yapmak isterim. çünkü o koku kanımıza işlemiş içimize çekmezsek yaşayamayız biz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt