PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Guney46" data-source="post: 911410" data-attributes="member: 52601"><p><strong>Ynt: OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI</strong></p><p></p><p>Hayvancılık işindeki başarılı firmalara, para kazananlara, işini geliştirerek büyütenlere, bakmak gerek. Acaba bunları yönetenler eğitimli insanlar mı yoksa eğitimsiz olanlar mı? Ekonomik koşullar el vermezse tabiki de yapacak birşey yok. Eğer seçeneğin var ise eğitimin insanı geliştirdiğine inanıyorum. Belki belli bir süre ailene daha fazla yük binebilir ama daha sonra bu farkı kapatmak daha kolay olur.</p><p></p><p>Universite düşündüğünüz gibi bir yer değil. Orada dersleri kırıp kız peşinde koşan, kahvelerde boş vakit geçirende var, dersine çalışıp boş vakitlerinde çalışanda var. Eğitim almayıp, kimseye muhtaç olmadan işini yapan da var. Hem eğitimi olmayıp hem ailesine yük olanda var. Önemli olan adam mısın değil misin? Gerisi boş.</p><p></p><p>Not: bu arada Bantun111 uslubuna biraz daha dikkat etmelisin ve bu forum insanların hayvancılık ile bilgilerin i fikirlerini paylaştığı bir yerdir. Politika ile ilgili görüşlerin konuşulduğu bir yer değil. Mümkün olduğunca da argo ve küfürden uzak durmaliyız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Guney46, post: 911410, member: 52601"] [b]Ynt: OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI[/b] Hayvancılık işindeki başarılı firmalara, para kazananlara, işini geliştirerek büyütenlere, bakmak gerek. Acaba bunları yönetenler eğitimli insanlar mı yoksa eğitimsiz olanlar mı? Ekonomik koşullar el vermezse tabiki de yapacak birşey yok. Eğer seçeneğin var ise eğitimin insanı geliştirdiğine inanıyorum. Belki belli bir süre ailene daha fazla yük binebilir ama daha sonra bu farkı kapatmak daha kolay olur. Universite düşündüğünüz gibi bir yer değil. Orada dersleri kırıp kız peşinde koşan, kahvelerde boş vakit geçirende var, dersine çalışıp boş vakitlerinde çalışanda var. Eğitim almayıp, kimseye muhtaç olmadan işini yapan da var. Hem eğitimi olmayıp hem ailesine yük olanda var. Önemli olan adam mısın değil misin? Gerisi boş. Not: bu arada Bantun111 uslubuna biraz daha dikkat etmelisin ve bu forum insanların hayvancılık ile bilgilerin i fikirlerini paylaştığı bir yerdir. Politika ile ilgili görüşlerin konuşulduğu bir yer değil. Mümkün olduğunca da argo ve küfürden uzak durmaliyız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt